S4Home Napisano 12 lipca 2018 Udostępnij Napisano 12 lipca 2018 Tylko słuchałeś na dużo lepszym amplitunerze niż wybierzesz! Błąd. Model 686 gra wyraźnie lepiej od Pioneera 9 czy denona 1400. Pamiętaj o tym Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toolhead Napisano 12 lipca 2018 Udostępnij Napisano 12 lipca 2018 (edytowany) Jeszcze nie kupiłem. Zamierzam pójść ponownie na odsłuch z inna jeszcze muzyką i dokładnie porównać trzy ampy. Yamaha 483, Pioneer 932 lub Denon 1400, który zbiera również dobre opinie. Myślę, że po kolejnym odsłuchu już zdecyduję Edytowano 14 lipca 2018 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OG Napisano 12 lipca 2018 Udostępnij Napisano 12 lipca 2018 (edytowany) Podobno w 932 są problemy z pracą hdmi, nie wiem czy już to poprawili. Sporo było pisane o tym na avs Edytowano 14 lipca 2018 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 lipca 2018 Udostępnij Napisano 14 lipca 2018 Dnia 12.07.2018 o 12:51, OG napisał: Podobno w 932 są problemy z pracą hdmi, nie wiem czy już to poprawili. Sporo było pisane o tym na avs Gdzie? Pierwsze słyszę. To konstrukcja bliźniacza z Onkyo a tam problemu nie stwierdzili? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OG Napisano 14 lipca 2018 Udostępnij Napisano 14 lipca 2018 (edytowany) https://www.avsforum.com/forum/90-receivers-amps-processors/2940416-owners-thread-pioneer-vsx-932-a-2.html?amp=1&utm_source=Amp problem hdmi z cec Edytowano 14 lipca 2018 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 lipca 2018 Udostępnij Napisano 17 lipca 2018 a to nie znam tego forum. NA Polskich forach problemu nie ma. Jak to na forum, pewne znalazł się "kolega" który wpuścił Pionka do szafki zamknął go i sieje teraz propagandę na forach że wada modelu..... Ehhhh Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xarius Napisano 28 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2018 Miałem sporo spraw na głowie i zakup amplitunera zszedł na dalszy plan. Jednak powoli znów wracam do tematu. W okolicy otwarto salon Top HiFi i wczoraj miałem okazję w nim gościć. W promocji, tj. 3999 zł jest dostępny zestaw Yamaha RX-V485 + Indiana Line Nota 550 / Nota 240 / Nota 740. Niestety wczoraj nie było jak usiąść i posłuchać, ale będę umawiać się już w styczniu. I teraz pytanie: jak te głośniki przedstawiają się na tle Tag 606 czy Quadral Quintas 6650? I jakościowo i dźwiękowo. Pytam, ponieważ w salonie jest to najniższa półka i porównywałbym je z Yamaha NSF51/NSP51, które promocyjnie kosztują 1999 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2018 F51 jest dużo gorszą konstrukcją. A 550x aspiruje do bycia deczko wyższym modelem od Tagi i Quadrala. W Polsce może i jest. W europie to produkt konkurencyjny. Quadral jest najbardziej dynamiczny. Mocny. kinowy. Taga równa, melodyjna, z Kolei Nota wygrywa rozmiarami. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts