Black Nyga Napisano 10 lipca 2018 Udostępnij Napisano 10 lipca 2018 (edytowany) Witam ! Czy znajde na tym forum kogoś kto mógłby i byłby w stanie pomóc mi z naprawą wzmacniacza ? Na początku chciałbym zaznaczyć że jestem zupełnym laikiem jeżeli chodzi o tego typu sprawy i prosiłbym o wytłumaczenie jak dla dziecka ? Mianowicie problem jest prosty, wzmacniacz nie wlacza sie i nie reaguje. Wszystko ladnie gralo dopoki nie wzialem go na zabawe, na duza sale gdzie podpiolem kolumny estradowe, gralo wszystko swietnie pare razy musialem wymienic bezpieczniki ale gralo dalej do czasu gdy nie przestalo grac calkowicie, wszystkie 5 bezpiecznikow sa cale. I tu moja wiedza sie konczy... Wzmacniacz to DENON PMA-500V Z gory dziekuje za pomoc, pozdrawiam ? Edytowano 10 lipca 2018 przez Black Nyga Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko28 Napisano 10 lipca 2018 Udostępnij Napisano 10 lipca 2018 prawdopodobnie uszkodził się bezpiecznik termiczny w transformatorze. dokładne fotki trafa a może coś pomogę i czy kolega potrafi choć trochę obsłużyć miernik. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 lipca 2018 Udostępnij Napisano 11 lipca 2018 A jeśli nie hcesz się bawić sam to prowadzimy serwis sprzętu. Jak uda wam się na odległość to ok. W przeciwnym razie zapraszam. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts