falusmaly Napisano 15 lipca 2018 Udostępnij Napisano 15 lipca 2018 Witam. Jak w tytule szukam wzmacniacza do kolumn Monitor Audio MR4. Kolumny udało mi się kupić od znajomego, nie mam niestety wzmacniacza. Co polecicie?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 15 lipca 2018 Udostępnij Napisano 15 lipca 2018 Nie napisałeś w jakiej ma się zmieścić cenie i czy może być używany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falusmaly Napisano 15 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 lipca 2018 Używany może być cena 500-800zł Mam możliwość kupienia Maraantz PM-50 za 250zł Będzie to razem grało?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 15 lipca 2018 Udostępnij Napisano 15 lipca 2018 Powinno być ok z PM-50 jeśli lubisz ciepły dźwięk. Warto sprawdzić czy nie będzie za mało dynamicznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falusmaly Napisano 15 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 lipca 2018 Czyli warto się pokusić na tega Marantza?? Co do muzyki to słuchał dużo elektroniki ale swingu również, także spory rozstrzał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 15 lipca 2018 Udostępnij Napisano 15 lipca 2018 Myślę że warto brać go pod uwagę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falusmaly Napisano 15 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 15 lipca 2018 Dzięki za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 lipca 2018 Udostępnij Napisano 17 lipca 2018 Moim zdaniem kluczowe jest "będzie mało dynamicznie", bo będzie. Ten Marantz pasuje do nich ale dźwięk będzie dosyć płaski. Masz budżet, wykorzystaj go! Moim zdaniem Harman. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falusmaly Napisano 17 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 lipca 2018 A jaki dokładnie model?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 lipca 2018 Udostępnij Napisano 18 lipca 2018 HK680 będzie ok. I zmieścisz się w budżecie. Czasem krzyczą za niego powyżej tysiaka ale absolutnie nie jest tyle wart. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falusmaly Napisano 18 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 lipca 2018 A gdybym chciał puścić muzykę z telefonu?? W jaki sposób to najlepiej podłączyć?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 19 lipca 2018 Udostępnij Napisano 19 lipca 2018 Dokupić adapter bluetooth za 100 zł. Albo podłączyć przez dziadowski kabel Jack-chinche. Źródło i tak słabe więc start nie będzie. Lepiej kupić chromecast audio i telefonem tylko sterować Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falusmaly Napisano 19 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2018 Witam. Ciężko znaleźć HK 680 może doradzicie coś innego?? Coś co łanie pociągnie MonitorAudio MR4. Jak pisałem wyżej obecnie mam Marantz PM-50, powiem że gra całkiem przyzwoicie jak za takie pieniądze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 19 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2018 (edytowany) Jeśli chcesz bardziej dynamicznego grania to rozejrzyj się za jakimś wzmacniaczem Yamahy. Innym rozwiązaniem były by wzmacniacze impulsowe. Stają się one coraz bardziej popularne i można je kupić nowe w atrakcyjnych cenach. Problemem moze być to ze te tanie mają często małe gabaryty. Z wzmacniaczy tego typu pełnowymiarowych klocków audio możesz się rozglądać np. za ONKYO A-5VL Edytowano 19 sierpnia 2018 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2018 A5VL fajny wzmak ale nie do MR4. Ale co do Yamahy to się zgadzam. AX900 powinien być w Twoim zasięgu. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts