MobyDick Napisano 27 lipca 2018 Udostępnij Napisano 27 lipca 2018 Czytałes link ? za ile tam jest ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur95 Napisano 27 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 lipca 2018 Czytałem i to jest w dolarach teraz przelicz sobie to na PLN, a potem zerknij na mój obecny budżet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 27 lipca 2018 Udostępnij Napisano 27 lipca 2018 (edytowany) Tam jest też cena w złotówkach i wynosi ona 2248,59 zł Nie rozumiem poco mam sobie przeliczać skoro tam jest przelicznik i to nie mnie to jest potrzebne . Z drugiej strony wiem że większość przeciętnych ludzi wybierze raczej jakiś chłam mainstreamowej marki niż coś takiego. Edytowano 28 lipca 2018 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 lipca 2018 + Cło + VAT Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur95 Napisano 30 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 lipca 2018 Oczekuję na dalsze propozycje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur95 Napisano 23 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2018 Proszę o pomoc w doborze tak jak byście wybierali dla siebie. Które z tych byłyby najlepszym wyborem 1. Focal Chorus 706 + Yamaha RX-V383 2. Focal Chorus 706 + Pioneer SX-S30DAB 3. Denon RCD-M41+SC-M41 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 23 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2018 Dla siebie , do pokoju 9m , to bym kupił coś w ten deseń : https://www.thomann.de/pl/adam_a8x.htm + DAC , a nie bawił się w badziewne ampli do KD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 24 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2018 Żadne. Bo amplituner kinowy nie zagra z takimi kolumnami. Szukał bym amplitunera stereo. 17 godzin temu, Artur95 napisał: Pioneer SX-S30DAB Ten niby jest. Ale moim zdaniem deczko za słaby do tych kolumn. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts