Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam, poszukuję soundbara (kd w tej cenie raczej odpada) do pokoju 19m2 do którego podłącze:

Tv 55' Ps4,HTPC.

Głównie netflix filmy i seriale i gry trochę Youtube.

Co poradzicie kupić w tym budżecie ?

???

• 3 weeks later...
Napisano

Ryzyko zawsze istnieje z uzywanymi. Najlepiej kupywac osobiscie po przesluchaniu. Olx/allegro i szukasz w okolicy

Uzywane w tej cenie masz 1-2klasy lepszy sprzet od uzywanego. Zalezy na czym ci zalezy. Ja jak wymienialem amplituner to z uzywanych atmos raczej nic nie bylo. A uzywane 2-3 lata to czesto cena jest tak wysoka, ze wolalem kupic nowe z gwarancja. Zwroc uwage na stare dobre amlitunery mozna kupic juz za 500zl w gore.  I na pewno lepsze od tej 383

Napisano (edytowany)

Polecam amplituner jaki miałem Onkyo 606 i numerkami w gorę.

8... np. 805 to już mercedesy.

Poczytaj po forach, opiniach. Mi zajęło to kilka tygodni zanim wymieniłem amplituner i wyszło ,że kupiłem nowy bo napaliłem się na atmosa ale chyba nie żałuje. Inaczej kupiłbym coś z serii 8 lub 9... onkyo

Jeśli chodzi o kolumny to zapraszam na wątek:

Edytowano przez modelarz01
Napisano

Yamahę znam tylko jedną 683 w podobnej cenie można kupić z gwarancją nową. Popytaj może mają gdzieś jeszcze w dobrej cenie. 

Popytaj jakie mają i polecają amplitunery S4home, q21 - dostaniesz lepszą cenę niż w sklepach.

Nie zapominaj o głośnikach ,które kosztować będą podobnie albo i więcej za zestaw 5.0

Napisano
42 minuty temu, S4Home napisał:

Lepiej kupować używane kolumny niż elektronikę. Zwłaszcza jeśli mówimy o amplitunerach.

Piotrek

A podasz jakieś modele bo zupełnie nie wiem na co patrzeć a bezcelowo rzucać linkami nie ma sensu.

Napisano

Na tym forum masz mase przykladow. 

Jesli chodzi o glosniki uzywane to jakis czas temu kupilem satelity mission m31. Dzwiek wydobywajacy byl tak kiepskiej jakosci, ze musialem je zwrocic. Nie wiem co bylo uszkodzone ale moje glosniki male z mini wiezy juz lepiej graly.