Joystick Napisano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2018 Witam forumowiczów , Jak w temacie, chciałby dokupić coś do powernode2, myślałem o odtwarzaczu CD. Czy w związku z tym ze powernode2 jest poniekąd wzmacniaczem mogę podłączy go bezpośrednio do odtwarzacza cd? dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2018 Witaj, Tak możesz. Ale tylko przez złącze optyczne. Zatem potrzebny ci najtańszy odtwarzacz CD z wyjściem optycznym. Jego jakość specjalnie i tak nie ma znaczenia bo to bluesound wygeneruje dźwięk Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joystick Napisano 9 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2018 Dziękuje Piotrek, a w jaki jeszcze sposób mógłbym zacząć powiekszac zestaw. Mam powernoda2 i chciałby coś sensownego do tego dokupić. Tak jak wspomniałem myślałem o CD ale oczywiście jestem otwarty na inne sugestie. z góry dziękuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 9 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 9 sierpnia 2018 Powernode2 to generalnie urządzenie skończone. Obsługa wszystkich sensownych serwisów streamingowych, plików, radio internetowe. Oprócz CD nie brakuje mu niczego, no może poza klasycznym radiem FM. Nie wiem co jeszcze można by do tego dołożyć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 10 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2018 No specjalnie go nie rozbudowujesz. Chcesz coś więcej to podłączasz CD i tyle. Ale jak mówię najprostsze z optykiem Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joystick Napisano 11 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2018 Dzięki, zastanawiam się tez nad słuchawkami. Myśle o Denon AH D7200 tylko one nie maja jacka 3,5 ale mogę kupić przejściówkę. Czy powernode sobie poradzi z takimi słuchawkami czy muszę zainwestować we wzmacniacz ? dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts