Repugnant Napisano 3 października 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 października 2018 2 godziny temu, S4Home napisał: 15 razy wolał bym dzielony zestaw Marantza Pre i końcówki mocy. Albo klasyczny amplituner innej firmy z odpowiedniki wyjściami PRE pod tyle kanałów ile potrzebujesz i osobno końcówki mocy. Piotrek haha wiem:)ale nie dziw mi sie ze czytam zadaje pytania staram sie dowiadywac:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 października 2018 Udostępnij Napisano 3 października 2018 Nie, spoko. Tylko mówię. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 4 października 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 października 2018 22 godziny temu, S4Home napisał: Nie, spoko. Tylko mówię. wiem:)i z uwaga slucham tego co mowisz.no i oczywiscie mam pytanie:) co sadzisz o audio-gd master-10 wlasnie niedawno przeczytalem jego test i powiem ze byl bardzo pozytywny dodatkowo wyglad tez mi sie podoba:)no i cena tez:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 października 2018 Udostępnij Napisano 4 października 2018 Nie mam pojęcia. Nie słuchałem. Testów nie czytaj, nie wiem gdzie to przeczytałeś ale był na pewno opłacony ? po prostu sprawdź u siebie. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 4 października 2018 Autor Udostępnij Napisano 4 października 2018 3 godziny temu, S4Home napisał: Nie mam pojęcia. Nie słuchałem. Testów nie czytaj, nie wiem gdzie to przeczytałeś ale był na pewno opłacony ? po prostu sprawdź u siebie. Piotrek czytalem to na AV testy a tutaj na audio.com byl test/opis audio-gd master 7 i tez byl pozytywny wiec mysle sobie ze wart jest zainteresowania:)popytam jeszcze tu na forum moze ktos cos wie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 października 2018 Udostępnij Napisano 5 października 2018 Na pewno warto go sprawdzić u siebie. Serio nie kupuj w ciemno takich produktów. Zejdzie ci na tym szybciej niż czytanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 5 października 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 października 2018 3 godziny temu, S4Home napisał: Na pewno warto go sprawdzić u siebie. Serio nie kupuj w ciemno takich produktów. Zejdzie ci na tym szybciej niż czytanie. nie kupuje w ciemno to nie paczki:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 października 2018 Udostępnij Napisano 5 października 2018 To nie kupuj głucho ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozo zozo Napisano 4 listopada 2018 Udostępnij Napisano 4 listopada 2018 Powiedz mi czy można sterować za pomocą pilota od telewizora amplitunerem (Bravia Sync)? Można to jakoś tak ustawiać by przyciski głośności na pilocie TV sterowały domyślnie głośnością AV? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 listopada 2018 Udostępnij Napisano 4 listopada 2018 Głośność tak, włączanie też. To się nazywa HDMI Control. Może tak być że pewne produktu nie są ze sobą kompatybilne. Wtedy nic nie zrobisz. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo2 Napisano 4 listopada 2018 Udostępnij Napisano 4 listopada 2018 Zawsze mozna kupic pilota Logitecha i miec spokoj na lata. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 8 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2018 teraz to i ze smartfona czy tableta można wszystkim sterowac:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts