Inżynier Napisano 20 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2018 Witam , z msc temu kupiłem sony gx590 z magnat motion 220 . Niestety brakuje mi niskich tonów , podłączyłem tubę 500 watt i jakoś to robi " bum bum " lecz chciał bym czegoś innego . Więc teraz pytanie jaki dokupić subwoofer ? Nie chce wydać na to jakoś dużo najlepiej gdzieś z 100-200zł . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2018 Magnat 51 A Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Napisano 20 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2018 Wolał bym coś tańszego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2018 A co masz na oku godnego uwagi za 100 zł ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inżynier Napisano 20 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2018 Nie znam się na tym , nawet nie wiem który by pasował do tego wszystkiego. Wiem tylko to ze ma być aktywny . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 20 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2018 (edytowany) No to ciężko będzie znaleźć coś sensownego do 200 zł ( jeśli to możliwe ). Subwoofer aktywny to połączenie jednodrożnego głośnika, który powinien mieć przynajmniej 20 cm średnicy biorąc pod uwagę to że w kolumnach masz głosiki 16 cm i wzmacniacz który nie będzie zbyt słaby. Edytowano 20 sierpnia 2018 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2018 Za 200 zł nie kupisz subwoofera. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts