D3e Napisano 28 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2018 Witam, mam w tej chwili kolumny Indiana Line Nota 550x, dźwięk mi się podoba, grają ciepło, czysto, ale trochę zbyt delikatne, brakuje mi trochę najniższych częstotliwości. I tu prośba o poradę- czy warto mi dopłacić 600zł do Melodika bl40 mkII? Są często polecane, będzie znacząca różnica? Ewentualnie biorę pod uwagę też MR6, do nich musiałbym dopłacić tylko 200zł, ale podobno są z kolei mocno przebasowione. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 28 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2018 Hej, Melodika zagra "potężniej" od kolumn Indiana Line więc efekt o którym piszesz zostanie osiągnięty, Monitor Audio MR-6 z kolei gra bardziej koncertowo więc też może się podobać Trzeba posłuchać i samemu ocenić Pozdrawiam, Rafał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2018 Cześć, jeśli zależy ci na basie. Miękkości i potędze to melodika ale już w wersji Mk III. Cena bez zmian. Monitor audio ma bas bardziej sztywny. Przez co jest go dużo ale nie będzie tak głęboki. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts