Repugnant Napisano 29 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2018 zgralem juz wiekszosc moich plyt programik jest bardzo fajny ale czasem pojawiaja sie problemy.niektore plyty po prostu nie chca sie zgrac ,miela sie w cd-romie,a rezultatu brak dodam ze plyty nie sa zniszczone nie maja rys itd.czy ktos z was spotkal sie z tym problemem czy to moze wina ustawien programu,moze wina napedu?a moze ktos zna inny program ktory poradzi sobie z takimi plytami. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janko28 Napisano 12 września 2018 Udostępnij Napisano 12 września 2018 Raczej wina napędu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 14 września 2018 Autor Udostępnij Napisano 14 września 2018 Dnia 12.09.2018 o 08:37, janko28 napisał: Raczej wina napędu. a znasz inny godny polecenia program.zostalo mi kilka plyt i chetnie zrobie test czy pojda innym programem:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki Napisano 18 września 2018 Udostępnij Napisano 18 września 2018 Ja używałem dBpoweramp CD Ripper i polecam https://www.dbpoweramp.com/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 18 września 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 września 2018 7 godzin temu, marecki napisał: Ja używałem dBpoweramp CD Ripper i polecam https://www.dbpoweramp.com/ dzieki wielkie sprawdze sobie.w sumie i tak niezle poszlo bo na ok 170 plyt nie udalo sie zgrac 12:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Jankowski Napisano 18 września 2018 Udostępnij Napisano 18 września 2018 (edytowany) Easy CD-DA Extractor Raczej wina napędu. Edytowano 18 września 2018 przez Marek Jankowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Repugnant Napisano 18 września 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 września 2018 15 minut temu, Marek Jankowski napisał: Easy CD-DA Extractor dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts