pioneer Napisano 29 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2008 może ktoś słyszał jak te kolumny grają?????http://www.plejadalight.pl/app,product,p,1...lumna--350w.asp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 29 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2008 jakie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkoz_1 Napisano 29 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2008 Jeżeli to te i to w wersji MK II to grają rewelacyjnie. To już szczyt High Endu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioneer Napisano 29 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 czerwca 2008 może ktoś słyszał jak te kolumny grają?????http://www.plejadalight.pl/app,product,p,1...lumna--350w.asp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 29 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2008 rozumie,ze chcesz podlaczyc do tego wzmacniacza o ktrym juz pisalaes? no wiec tak pod Twoim (chciaz sam juz nie wiem czy kupiles czy bedziesz kupował) średnio albo marnie pójdą Twoje (wybrane do zakupy) kolumnu , sa to estradówki które potrzebuja sporo mocy aby sie rozkręciły, na tym wzmaku te kolumny szybko sie przesteruja i bedzie kichana innych wzmakach (czytaj estrada) jako mini satelitki zagraja ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkoz_1 Napisano 29 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2008 No to teraz wiemy co to ma grać Ale jam nie słyszał jak toto gra. A swoją drogą to zaczyna razić mnie zachowanie niektórych wpisujących się na tym Forum. Ani be, ani me ani pocałuj mnie w d... Co to jest? Pogotowie seksualne czy specjalistyczne Forum szanowanego miesięcznika audiofilskiego? Są takie magiczne słowa jak "Dzień Dobry", "Witam" itd.itp. A tutaj nic a nic z takiego savoir vivre. "Ktoś słyszał?!" " Ktoś wie!?" Wypada po prostu odpisać: nie słyszał i nie wie. Bo i jak ma słyszeć i wiedzieć, jak kij wie z czym ma to grać, co ma grać i zresztą po jaką cholerę komu takie barachło potrzebne. A jeżeli są co do tego jakieś wątpliwości to słyszał je na 100% ten co je sprzedaję. I na koniec - Forum Audio to nie Forum Disco. Amen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioneer Napisano 29 czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 czerwca 2008 (edytowany) to sie ... Edytowano 29 czerwca 2008 przez RoRo Usunięto wulgarną wypowiedź na Forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hybyrd83 Napisano 29 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2008 kolejny nastolatek,bez komentarza ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkoz_1 Napisano 29 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2008 Ja zawsze wyczuwam takie gnidy. I nie ważne czy nastolatek czy nie. Dla mnie to małpa z brzytwą. Z tym, że brzytwa w tym przypadku to internet. Zresztą wystarczyło sobie tylko poczytać 4 tematy założone przez "to coś", żeby to coś sprowokować do powyższego przebłysku inteligencji .PS. A może "toto" zainkasowało jeszcze od AUDIO płytkę za 10 postów ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 29 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2008 off topicu cd..co raz cześciej powstaja suche pytania na który ciezko sie odpowiada praktycznie to 85% zaloznych tematów trzeba sie dopytywac a jaka kasa jaki pokoj a jaka muzyka a to i tamto i tak w kółko, coż w koncu to forum - ale trezba bronic aby nie zrobił sie bałagan.Najbardziej rażą pytania , a trzeba zabrać sie za temat najpierw poczytac szukac..poczytac i tak w kółko, moze kolega miał dobre intencje ale szybko go poniosło i sie tu juz spalił (mysle,ze zotanie zalozny na jego IP ban)Jaki widać jest wielu którzy za minimum chcą uzyskać maximu a jak wiadomo tego sie nie wyczaruje..mysle, ze tematem przewodnim była chce kupienia taniego sprzetu do robienia wielkiego łomotu w domu - nic wiecej.amen Myśle ze temat neleży szybko zamknąć uzytkownika ze wzgledu na niestosowanie do reg szybko usunąć/zbanować i szybko zamknąć temat i zapomnieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 29 czerwca 2008 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2008 Zgodnie z rozsądnymi wypowiedziami Kolegów - zamykam temat.Tym niemniej PROSZĘ WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW od trochę więcej cierpliwości i wyważonych wypowiedzi.Dziękuję za informację i zgłoszanie wypowiedzi, naruszających Regulamin Forum oraz ogólnie przyjęte normy zachowania.Pozdrawiam.PS. Przykro mi, że wystąpiła taka konieczność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts