Łukasz22 Napisano 5 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2008 Hejka dzis spodkałem się z opinia w sklepie audio że elac to zała firma do kolumn podłogowych co o tym sądzicie ??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 5 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2008 Ja się z taką opinią nie spotkałem ... Trzeba podać więcej szczegółów - z czym te kolumny porównujemy, w jakiej klasie cenowej, pod jaki sprzęt mają być te ELACe i w jakich warunkach będą grały.To tak samo, jak pisać że FIAT jest do d... i porównywać go z 5 razy droższym Mercem...O jakich konkretnie kolumnach myślisz - najlepiejpodaj od razu link do tego modelu, uprościsz tym życie Kolegom na Forum Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 5 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2008 Elac to jedna z lepszych firm.Pewnie w tym sklepie nie mają Elaca lub chcą ci wcisnąć coś na co mają większą marżę.Tak naprawdę w sklepie bardo ale to bardzo rzadko mówią to co myślą .Najczęściej namawiają cię do tego co im się opłaca. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro88 Napisano 5 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2008 Cytat Najczęściej namawiają cię do tego co im się opłaca. Typowanie robienie wody z mózgu klientom. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 5 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2008 Niestety ,jak mówią ,każda pliszka swój ogonek chwali.Z tych kolumn Elaca które dotychczas słuchałem o żadnej nie mogę powiedzieć że była ewidentnie zła. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 5 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2008 ZOBACZ TUod koloru do wyboru w dziale PRODUCTS & TEST Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 5 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2008 Kiedyś dość ostro się przymierzałem do kolumny z wysoko tonowym dookolnym.Niestety ostatecznie jak zwykle zabrakło kasy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 5 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2008 no te ElacSpirit of Music sa ładne i pioruńsko drogie..ale reszta to w chwili obecnaj dość przystępne ceny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 5 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2008 Wiem ze drogie ale jak to grało . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 5 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2008 Da się to wyobrazić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 5 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2008 Szkoda że za wiele muszę sobie wyobrażać .Ale i tak mój skromny zestaw sprawia mi dużą frajdę w słuchaniu.Syn właśnie zamawia wzmacniacz słuchawkowy .Będę mu podprowadzał do testów sprzętu jego słuchawki HD 600 na pewno są lepsze od moich kolumn.A na dzień dzisiejszy kupiłbym inne niemieckie kolumny małej manufaktury HGP,znowu za drogie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts