Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć, wraz ze zmianą telefonu i pozbyciem się złącza jack, rozpocząłem poszukiwania słuchawek bezprzewodowych. Chciałbym wydać jakoś tak z 200 złotych, ale jeśli któryś z modeli do mnie przemówi, może wyciągnę z moich zaskórniaków jeszcze kilka groszy. A na co chciałbym wydać te pieniądze? 

- słuchawki na codzień, spacery, podróże autobusem

- jak najlepsze niskie, średnie tony, najczęściej do rocka (będą grały na IPhone XS, to chyba ważne) 

- czas pracy minimum 6h

- prosta budowa, klasyczna z kablem łączącym słuchawki, bez pałąków czy innych udziwnień

- funkcjonalny pilot (głośność, przełączanie piosenek)

- miłym dodatkiem byłby również magnes łączący obie słuchawki, choć przeżyję bez niego

Jakie propozycje wchodzą tutaj w grę? 

Napisano

Polecam dołożyć trochę i kupić MEE Audio X7, prezentują naprawdę wysoką jakość dźwięku w tej klasie. W przewidzianym budżecie dobrze sprawdzą się natomiast MEE Audio X6, które grają dość basowo, czas pracy na baterii do 6,5h, oczywiście pilot i mikrofon na kablu; ja brzmienie obu modeli sprawdzałam również z iPhone, jednak niższym modelem. 

Napisano

Innym rozwiązaniem jest bezprzewodowe wyjście słuchawkowe :) . Np. takie Xiaomi adapter bluetooth działa ponad 5 godzin i można go ładować podczas pracy. Sterowanie w nim odbywa się tak jak przy podłączeniu do telefonu. Gdy jest potrzebny mikrofon, muszą go zawierać słuchawki. Zaletą jest to ze mozna do niego podpiąć dowolne słuchawki i ma rozmiary zbliżone do baterii paluszka AA.

20180126180925_65716.jpg