Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam , jak w temacie kolumny podstawkowe magnat shadow 203 na pokoju 13 metrow kwadratowych  potrzebuje ampli do tego , , energia wykop i bass, muzyka rozrywkowa ,  muzyka z usb flac i sporo radia , budzet ok 2 tys  , ja mysle o yamaha 602 , a moze  cos innego ?

Napisano

Tak, Yamaha R-N602 będzie bardzo dobrym rozwiązaniem, ewentualnie jeśli możesz trochę zwiększyć budżet, spójrz na wzmacniacz NAD C338, który posiada google chromecast, będzie jeszcze lepiej. Natomiast obydwa rozwiązania powinny Cię w pełni dźwiękowo usatysfakcjonować.

Serdecznie zapraszam na odsłuchy oraz indywidualne wyceny.

• 1 month later...
Napisano (edytowany)

odswieze temat

kolumny magnat shadow 203 do tego doszedl dac magic 100 do ktorego idzie tidal hi fi

i caly czas szukam ampli do tego i nie moge sie zdecydowac, muzyka , elektroniczna .disco szeroko pojeta muzyka rozrywkowa na imprezach domowych , lubie cieply przestrzenny pełny dzwiek z solidnym pełnym mocnym basem

moje propozycje uywanych ampli to denon pma860   i yamaha  ax500

a z nowych nad 326  lub denon 720  ( to troszke nizsza polka od nad 326  ale nie wiem czy do moich preferencji muzycznych by nie podpasowal )

teraz uzywam mini systemu  denon m40 , i charakterystyka dzwieku jest ok , ale ma byc wiecej mocy i potegi dzwieku ;)

Edytowano przez rokers
Napisano

No jest straszna zagwozdka, z nowych biore pod uwage praktycznie tylko nad 326

Natomiast używek jest cala masa , wspomniany denon 860 i yamaha ax 500 ale jest tego od groma, i badz człowieku tu mądry, poradzcie cis z uzywek pasującego do kolumn i preferencji muzycznych czyli ocieplony pelny przestrzeny  dzwiek z pelnym mocnym basem , i moc, na dzis jestem za denon 860 ale czy to dobry trop  

Napisano

NAD C326 BEE będzie bardzo dobrym uzupełnieniem Twojego systemu, w swoim budżecie moim zdaniem najlepsza opcja. Zapraszam jednak na odsłuchy i wyceny. Jak masz wątpliwości, u nas możesz wypożyczyć urządzenie i sprawdzić, jak zagra w Twoim systemie.

Napisano

no  i zakupy poczynione

zakupilem denona 860  , bedzie to grało z magnat shadow 203 na kablach  melodika , zródlem bedzie  tuner yamaha tx590  i dac magic 100 ( flac z kompa i tidal hi fi )

bedzie to przeskok z mini systemu denon m-40

czekam na 860- tke  , mam nadzieje ze bedzie dobrze