norbertss Napisano 12 listopada 2018 Udostępnij Napisano 12 listopada 2018 Witam, W właśnie jestem w trakcie testów R-N602 i mam dwa pytania: a) dlaczego pomiędzy plikami flac odtwarzanymi z USB lub Tidala amplituner robi przerwę? b) jeżeli mam całą płytę zapisaną w jednym flac'u + plik cue to amplituner zupełnie ignoruje cue i nie można przerzucać scieżek Z góry dziękuję za wyjaśnienia Pozdrawiam, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 listopada 2018 Udostępnij Napisano 12 listopada 2018 6 godzin temu, norbertss napisał: a) dlaczego pomiędzy plikami flac odtwarzanymi z USB lub Tidala amplituner robi przerwę? Bo ta przerwa tam jest, musisz włączyć Gapless. Poczytaj czy ten model to obsługuje 6 godzin temu, norbertss napisał: b) jeżeli mam całą płytę zapisaną w jednym flac'u + plik cue to amplituner zupełnie ignoruje cue i nie można przerzucać scieżek Amplituner nie rozpoznaje pliku CUE i nie będzie możliwości przerzucania ścieżek. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbertss Napisano 12 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 listopada 2018 Dzięki za odpowiedź. 1) Niestety nigdzie nie mogę znaleźć jak uruchomić gapless? 2) Czy jest jakieś inne wyjście na interpretację plików CUE prze amplituner - dzielenia ścieżek na pececie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 listopada 2018 Udostępnij Napisano 12 listopada 2018 1. Może nie ma? Ja nie wiem bo ja korzystam z przerw. 2. Tak możesz podzielić pliki na kompie. I nagrać jeszcze raz. Tu wracamy do punktu pierwszego. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbertss Napisano 12 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 listopada 2018 Właśnie wszędzie jest, że ma Na marginesie: dzięki @S4Home za sprzęt do testu R-N602 + Aurora 300 - zestaw gra naprawdę dobrze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 listopada 2018 Udostępnij Napisano 12 listopada 2018 Nie ma sprawy od tego jestem Ja po prostu nie korzystam z gapless. Ale to jest w takim razie do włączenia w opcjach. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts