norbertss #1 Napisano 12 listopada 2018 Witam, W właśnie jestem w trakcie testów R-N602 i mam dwa pytania: a) dlaczego pomiędzy plikami flac odtwarzanymi z USB lub Tidala amplituner robi przerwę? b) jeżeli mam całą płytę zapisaną w jednym flac'u + plik cue to amplituner zupełnie ignoruje cue i nie można przerzucać scieżek Z góry dziękuję za wyjaśnienia Pozdrawiam, Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 12 listopada 2018 6 godzin temu, norbertss napisał: a) dlaczego pomiędzy plikami flac odtwarzanymi z USB lub Tidala amplituner robi przerwę? Bo ta przerwa tam jest, musisz włączyć Gapless. Poczytaj czy ten model to obsługuje 6 godzin temu, norbertss napisał: b) jeżeli mam całą płytę zapisaną w jednym flac'u + plik cue to amplituner zupełnie ignoruje cue i nie można przerzucać scieżek Amplituner nie rozpoznaje pliku CUE i nie będzie możliwości przerzucania ścieżek. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
norbertss #3 Napisano 12 listopada 2018 Dzięki za odpowiedź. 1) Niestety nigdzie nie mogę znaleźć jak uruchomić gapless? 2) Czy jest jakieś inne wyjście na interpretację plików CUE prze amplituner - dzielenia ścieżek na pececie? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 12 listopada 2018 1. Może nie ma? Ja nie wiem bo ja korzystam z przerw. 2. Tak możesz podzielić pliki na kompie. I nagrać jeszcze raz. Tu wracamy do punktu pierwszego. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
norbertss #5 Napisano 12 listopada 2018 Właśnie wszędzie jest, że ma Na marginesie: dzięki @S4Home za sprzęt do testu R-N602 + Aurora 300 - zestaw gra naprawdę dobrze Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #6 Napisano 12 listopada 2018 Nie ma sprawy od tego jestem Ja po prostu nie korzystam z gapless. Ale to jest w takim razie do włączenia w opcjach. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach