matta1901 #1 Napisano 17 listopada 2018 Witam serdecznie, Mam następujący problem, zakupilem dwa urządzenia podane w tytule tematu. Chcialbym podłączyć je poprzez kabel hdmi. Oba urządzenia posiadają złącze hdmi ARC. Tak tez je podlaczylem. Oba urzadzenia z tego co widze maja wlaczona opcje ACR. W telewizorze mam ustawione na kino domowe. Gdy podglaszam dzwiek w telewizorze, podglasza sie kino domowe. Czyli jakas interakcja jest, Natomiast z glosnikow z kina domowego nie wydobywa sie zaden dzwiek. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matta1901 #2 Napisano 18 listopada 2018 Nikt?Nic? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #3 Napisano 19 listopada 2018 A jakie kolumny masz wpięte? Jeśli widzisz że na wyświetlaczu amplitunera daje się głośniej to coś jest nie tak. Ale nie z tym podłączeniem. Zrób zdjęcie z tyłu amplitunera. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matta1901 #4 Napisano 19 listopada 2018 8 godzin temu, S4Home napisał: A jakie kolumny masz wpięte? Jeśli widzisz że na wyświetlaczu amplitunera daje się głośniej to coś jest nie tak. Ale nie z tym podłączeniem. Zrób zdjęcie z tyłu amplitunera. Piotr Mam podpięte kolumny Taga Harmony TAV-606 v3 5.0, jeśli puszczam muzykę przez bluetooth to działa. Poniżej zdjęcie : Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markcox #5 Napisano 19 listopada 2018 skoro ogólnie sprzęt gra, ale masz konkretnie problem z tym połączeniem ARC, to instrukcja w rękę - zarówno od TV, jak i ampli i sprawdzasz krok po kroku, czy wszystkie opcje są na pewno włączone, a na samym ampli podajesz właściwe źródło Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #6 Napisano 19 listopada 2018 A jak to nie pomoże to podłączenie kablem optycznym. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach