Sylph van Wind Napisano 29 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2008 Jak w temacie, poszukuję fajnych, funkcjonalnych i dobrych głośników, ale tak żeby z okablowaniem wyszło do 350 zł (noo, może być 380zł). Słucham głównie Trance. Doradźcie mi jak potem je ustawić.Na żółto zaznaczyłem miejsca w których w 99% przypadków słucham muzyki.Z góry dzięki i pozdrawiam.PS: w grę jak najbardziej mogą wchodzić sklepy internetowe i Allegro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feel Napisano 29 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2008 Wstawiasz w meblościankę przed sobą, najlepsze wyjście, trzeba będzie tylko zatkać bas refleksy żeby Cię nie rozsadziło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylph van Wind Napisano 29 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2008 Ale mi nie zależy na wyciszeniu reszty pokoju, służyło to tylko temu gdzie najczęściej słucham Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 29 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2008 a co Ty chcesz nagłośnić ?? pokój cały ?czy biurko ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 30 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2008 Microlab Solo 7 ? Osobiście zestawów 2.1 nie trawię więc polecam duże 2.0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 30 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2008 Sylph van WindKolumny mają być podpięte pod sam komputer czy drogą: komp - wzmacniacz - kolumny?Szukasz 2 głośników czy 2+subwoofer czy może 5+sub???Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylph van Wind Napisano 30 sierpnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 sierpnia 2008 Na stanie mam dobrze działający wzmacniacz lampowy z lat 80 więc może być komp - wzmacniacz - kolumny. Ale preferowałbym komp-kolumny.Zastanawiam isę nad czymś takim http://allegro.pl/item420275069_promocja_k...azowa_cena.htmlGeneralnie chcę nagłośnić łóżko i biurko.Początkowo się zastanawiałem nad 5.1 Logitech X540, ale nigdy nie miałem w domu głośników 5.1.Obecnie 2.1 Media-tech. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 1 września 2008 Udostępnij Napisano 1 września 2008 Z ciekawości zainteresowałbym się tymi AEG.Wiele nie można po nich oczekiwać, ale za 200PLN rewelacja - tylko nie wiem, czy Twoja lampa sobie z nimi poradzi.Moc nominalna RMS = producent nie podaje ale po odsłuchu oceniamy że wynosi ona około 60Whahaha Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 1 września 2008 Udostępnij Napisano 1 września 2008 Sylph van Wind łóżko i biurko takimi klocami - generalnie ciezko będzie może bardziej podstawkowe mniejsze.. no niestety tu już cena gra rola... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision Napisano 1 września 2008 Udostępnij Napisano 1 września 2008 Paradoksalnie łatwiej jest kupić tańsze kolumny podłogowe niż podstawkowe.Może na początek lepsze kolumny do komputera np.: Creative T40 ??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 1 września 2008 Udostępnij Napisano 1 września 2008 na biurku to i T20 się sprawdziAlbo zestaw już który kiedyś polecałem T40 + (po jakimś czasie) sub na 8calach..zestaw jak ta lala Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylph van Wind Napisano 2 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 września 2008 Myśłałem że już nikt się nie odezwie zastanawiałem się właśnie nad T40 i chyba je wybiorę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 2 września 2008 Udostępnij Napisano 2 września 2008 Sylph van Windtu masz TEST [klik] który Ciebie zapewne zachęci do kupna Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylph van Wind Napisano 10 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 września 2008 Witam wszystkich ponownie po usłyszeniu u znajomego pierdziawek x-540 i całkiem nieźle grających T40 u innego.... stwierdziłem że nie chcę nic od molochów typu sreative i logi W zasadzie wybrałem - tylko mam dylematczekać do połowy października na microlab solo6c w electric midasie czy kupić vigoole? i czy vigoole mają pilot?jeszcze jest jedna opcja - solo4c i solo 3c ale nie wiem czy nie warto dopłacić do wymienionych powyżej//mam gdzie je postawić, jeśli by ktoś pytał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 10 września 2008 Udostępnij Napisano 10 września 2008 zależy ile chcesz dopłacać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylph van Wind Napisano 11 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2008 Do wymienionych powyżej w moim poście;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts