Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Jak w temacie, poszukuję fajnych, funkcjonalnych i dobrych głośników, ale tak żeby z okablowaniem wyszło do 350 zł (noo, może być 380zł). Słucham głównie Trance. Doradźcie mi jak potem je ustawić.

Na żółto zaznaczyłem miejsca w których w 99% przypadków słucham muzyki.

Z góry dzięki i pozdrawiam.

PS: w grę jak najbardziej mogą wchodzić sklepy internetowe i Allegro.
Napisano
Na stanie mam dobrze działający wzmacniacz lampowy z lat 80 icon_wink.gif więc może być komp - wzmacniacz - kolumny. Ale preferowałbym komp-kolumny.

Zastanawiam isę nad czymś takim
http://allegro.pl/item420275069_promocja_k...azowa_cena.html

Generalnie chcę nagłośnić łóżko i biurko.

Początkowo się zastanawiałem nad 5.1 Logitech X540, ale nigdy nie miałem w domu głośników 5.1.
Obecnie 2.1 Media-tech.
Napisano
Z ciekawości zainteresowałbym się tymi AEG.
Wiele nie można po nich oczekiwać, ale za 200PLN rewelacja - tylko nie wiem, czy Twoja lampa sobie z nimi poradzi.

Moc nominalna RMS = producent nie podaje ale po odsłuchu oceniamy że wynosi ona około 60W
hahaha
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam wszystkich ponownie icon_wink.gif po usłyszeniu u znajomego pierdziawek x-540 i całkiem nieźle grających T40 u innego.... stwierdziłem że nie chcę nic od molochów typu sreative i logi icon_wink.gif

W zasadzie wybrałem - tylko mam dylemat
czekać do połowy października na microlab solo6c w electric midasie czy kupić vigoole? i czy vigoole mają pilot?

jeszcze jest jedna opcja - solo4c i solo 3c ale nie wiem czy nie warto dopłacić do wymienionych powyżej

//mam gdzie je postawić, jeśli by ktoś pytał icon_razz.gif