Marcin Malinowski Napisano 23 listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 listopada 2018 (edytowany) Witam proszę o poradę czy mój wybór jest poprawny do amplitunera Yamaha R-N602, chciałem dołożyć kolumny Pylon Pearl 27, ale może macie jakieś inne uwagi/propozycje. Muzyka jakiej słucham to głównie rock . Dziękuję za odpowiedź. Edytowano 23 listopada 2018 przez Marcin Malinowski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 listopada 2018 Cześć, to jak najbardziej bardzo dobry zestaw i w podobnym budżecie można jeszcze tylko ewentualnie rozważyć zamiast Pylon Audio, kolumny Monitor Audio MR6. Serdecznie zapraszam na odsłuchy i wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 listopada 2018 Udostępnij Napisano 23 listopada 2018 Moja propozycja to lepszy odpowiednik. Magnat shadow 207. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts