Mariusz Małaszuk #1 Napisano 26 listopada 2018 Sprawa dotyczy wyżej wymienionego amplitunera. Posiadam 2 sztuki tego sprzętu. Jeden jest można powiedzieć w dobrym stanie ale czasami jeden z głośników gra ciszej jak przekręcę pokrętłem od załączania. Jaki byłby koszt odświeżenia tego Kenwooda? Drugi Kenwood jest uszkodzony. Gra tylko jeden kanał a przez drugi kanał idzie stałe napięcie i z głośnika wydobywa się buczenie. Kiedyś wpadła mi śrubka do środka na płytkę i zrobiła zwarcie. A płytka z radia jest zalana tuszem od drukarki. Myślałem też nad opcją żeby z tych dwóch zrobić jeden mocniejszy (bo to tylko 2x 40W ale ma zajebisty dźwięk i gra super z głośnikami Yamaha ns-777) nie wiem czy się da. Elektronikiem nie jestem ale jakieś podstawowe pojęcia znam. Da się wsadzić zasilacz z tego uszkodzonego i powymieniać parę elementów? Jest to możliwe i jakie by to były koszta? Kto by się podjął tej roboty? Najlepiej z południa Polski. Okolice Chorzowa lub Namysłowa i pomiedzy. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pboczek #2 Napisano 11 grudnia 2018 Pisz na pw do @Audio Autonomy lub @K4m. Audio jest z Wrocławia, a K4 z Krk. Dobrze zabezpieczone opakowanie i możesz wysyłać. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dam-ski #3 Napisano 29 grudnia 2020 Witam. Też mam problemy ze swoim Denon-em i też oddałbym go lokalnie do naprawy . Czy znalazł Pan lokalnie godny zaufania serwis?Proszę o odpowiedz. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach