hungarka1 Napisano 26 listopada 2018 Udostępnij Napisano 26 listopada 2018 Witam. Jak w tytule szukam wzmacniacza do Primare CD 21, Quadral Rhodium 20, interkonekt i głośnikowe Melodika, pomieszczenie 11 m2. Najlepiej używka w cenie do 2500 zł, nie chcę Japończyka. Ze znanych mi wzmacniaczy "wytypowałem" Roksan Caspian MK1, Hegel H1 i Audio Analogue Puccini. Bardzo proszę o pomoc, słucham głównie heavy, gotyckiego rocka i new romantic. Chodzi mi o dobrą scenę i niskie tony, wyważoną średnicę i górę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 26 listopada 2018 Udostępnij Napisano 26 listopada 2018 Na pewno Roksan bardzo dobrze sprawdzi się w tym systemie, jeśli masz jakiegoś w dobrym stanie na oku, to będziesz zadowolony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hungarka1 Napisano 27 listopada 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 listopada 2018 18 godzin temu, Q21 napisał: Na pewno Roksan bardzo dobrze sprawdzi się w tym systemie, jeśli masz jakiegoś w dobrym stanie na oku, to będziesz zadowolony. Dziękuję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts