hungarka1 #1 Napisano 26 listopada 2018 Witam. Jak w tytule szukam wzmacniacza do Primare CD 21, Quadral Rhodium 20, interkonekt i głośnikowe Melodika, pomieszczenie 11 m2. Najlepiej używka w cenie do 2500 zł, nie chcę Japończyka. Ze znanych mi wzmacniaczy "wytypowałem" Roksan Caspian MK1, Hegel H1 i Audio Analogue Puccini. Bardzo proszę o pomoc, słucham głównie heavy, gotyckiego rocka i new romantic. Chodzi mi o dobrą scenę i niskie tony, wyważoną średnicę i górę. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 26 listopada 2018 Na pewno Roksan bardzo dobrze sprawdzi się w tym systemie, jeśli masz jakiegoś w dobrym stanie na oku, to będziesz zadowolony. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hungarka1 #3 Napisano 27 listopada 2018 18 godzin temu, Q21 napisał: Na pewno Roksan bardzo dobrze sprawdzi się w tym systemie, jeśli masz jakiegoś w dobrym stanie na oku, to będziesz zadowolony. Dziękuję. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach