Jan Koval Napisano 5 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2018 czesć ,jaki proponujecie wzmacniacz po dobrym rabacie do dynaudio emit 20 lub excite 18 ,muzyka rózna ,pokój 19m2 ,może buć używany z pewnego żródła,co wypożyczyć s4home do odsłuchu wydajnego prądowo,dzięki za rady Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2018 A jakie gatunki muzyczne zazwyczaj słuchasz, jakie preferujesz brzmienie? Na pewno dobrym i uniwersalnym rozwiązaniem będzie Advance Acoustics X-i105, bardzo dobrze wsółpracuje z Dynaudio Heed Elixir, troszkę powyżej budżetu Musical Fidelity M3si. Zapraszam na odsłuchy i wyceny. U nas także możesz wypożyczyć urządzenie, mamy także pełen asortyment kolumn Dynaudio. Proponuję jednak na początek poświęcić trochę czasu i podjechać do naszego salonu, gdzie możesz w jednych warunkach porównać wiele urządzeń i kolumn, a wypożyczyć dopiero ten system, który najbardziej spodoba Ci się po odsłuchach. Wypożyczenie nie daje Ci możliwości porównania, pewnego punktu odniesienia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Koval Napisano 5 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia 2018 Dzięki ale jedynie wypożyczenie i odsłuch w mojej akustyce daję mi pełen obraz,żaden z powyższych mi nie leży jakoś,szukam bardziej pewniaka wartego swojej ceny bez marż 200% hehe,muzyka rock,jazz,wokaliza, Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2018 Są produkty bez marż takich. Zadzwoń do nas to ci coś pozycze woesz zresztą jak to działa. Nic nie tracisz. Zaproponije kilka modeli a później będziesz tylko wybierał sam. Brawo ja! Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Koval Napisano 5 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 5 grudnia 2018 Sam nie wiem co mogę wypożyczyć czy kupić,ceny są duże na niektóre wzmaki a te tańsze to nie przekonują moca przy 4 ohm,podaj mi na priv ze 3 modele z ceną ostateczną,gadałem z Tobą z tydzień temu przez telefon o CXA 80 od cambridge ale nie wiem cazy by pasował do kolumn,nawet dobrą cene ustaliliśmy black fridejową i miałem się odezwać ale jakoś mineło a już bym go słuchał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 To nie rozmawiałeś ze mną. Ale zadzwoń do nas jeszcze raz powołaj się na tą rozmowę, może oferta będzie aktualna. Zapraszam Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Koval Napisano 7 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2018 A sorki,gadka była z młodszym Grzegorzem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts