Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

czesć ,jaki proponujecie wzmacniacz po dobrym rabacie do dynaudio emit 20 lub excite 18 ,muzyka rózna ,pokój 19m2 ,może buć używany z pewnego żródła,co wypożyczyć s4home do odsłuchu wydajnego prądowo,dzięki za rady

Napisano

A jakie gatunki muzyczne zazwyczaj słuchasz, jakie preferujesz brzmienie? 

Na pewno dobrym i uniwersalnym rozwiązaniem będzie Advance Acoustics X-i105, bardzo dobrze wsółpracuje z Dynaudio Heed Elixir, troszkę powyżej budżetu Musical Fidelity M3si.

Zapraszam na odsłuchy i wyceny. U nas także możesz wypożyczyć urządzenie, mamy także pełen asortyment kolumn Dynaudio. Proponuję jednak na początek poświęcić trochę czasu i podjechać do naszego salonu, gdzie możesz w jednych warunkach porównać wiele urządzeń i kolumn, a wypożyczyć dopiero ten system, który najbardziej spodoba Ci się po odsłuchach. Wypożyczenie nie daje Ci możliwości porównania, pewnego punktu odniesienia.

Napisano

Dzięki ale jedynie wypożyczenie i odsłuch w mojej akustyce daję mi pełen obraz,żaden z powyższych mi nie leży jakoś,szukam bardziej pewniaka wartego swojej ceny bez marż 200% hehe,muzyka rock,jazz,wokaliza,

Napisano

Sam nie wiem co mogę wypożyczyć czy kupić,ceny są duże na niektóre wzmaki a te tańsze to nie przekonują moca przy 4 ohm,podaj mi na priv ze 3 modele z ceną ostateczną,gadałem z Tobą z tydzień temu przez telefon o CXA 80 od cambridge ale nie wiem cazy by pasował do kolumn,nawet dobrą cene ustaliliśmy black fridejową i miałem się odezwać ale jakoś mineło a już bym go słuchał