badboy25 Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 Witam Prośba o pomoc jak w tytule ,kupiłem subwoofer SVS SB 1000 podłączyłem go do Pioneer sx n 30ae kablem Qed Profile Sub(pre out + LFE in) wszystko zgodnie z instrukcją, niestety suba nie słychać, dla próby podgłosiłem nawet na max , dżwięk był ledwie słyszalny po przyłożeniu ucha do membrany.Co może być nie tak?Z góry dzięki za odp nikt nic? żadnych pomysłów? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 6 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2018 Ten sub ma wejście liniowe RCA dla dwóch kanałów. Mam tak w STXie i żeby jako tako grało podłączyłem kablem RCA typu Y na dwa kanały P i L. Poprawiło się w zakresie mocy. Może tedy droga Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2018 12 godzin temu, badboy25 napisał: Witam Prośba o pomoc jak w tytule ,kupiłem subwoofer SVS SB 1000 podłączyłem go do Pioneer sx n 30ae kablem Qed Profile Sub(pre out + LFE in) wszystko zgodnie z instrukcją, niestety suba nie słychać, dla próby podgłosiłem nawet na max , dżwięk był ledwie słyszalny po przyłożeniu ucha do membrany.Co może być nie tak?Z góry dzięki za odp nikt nic? żadnych pomysłów? Gdzie kupiłeś? Czemu Ci nie pomogą na miejscu? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badboy25 Napisano 7 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2018 6 godzin temu, S4Home napisał: Gdzie kupiłeś? Czemu Ci nie pomogą na miejscu? Piotr Kupiony przez internet... ten zwracam i wymieniają na nowy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2018 No i po kłopocie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts