spinacz66 Napisano 12 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2018 Witam, kupiłem zestaw Jamo S 803 HCS i mam pytanie jak podłączyć przednie kolumny do amplitunera 5.1, górnymi zaciskami czy dolnymi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 12 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2018 Main Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinacz66 Napisano 12 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia 2018 Wielkie dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2018 Spinacz po coś ty je kupił? Te górne są od atmosa. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinacz66 Napisano 12 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia 2018 (edytowany) Do kina swoje STX wymieniam bo tylny glośnik został mi uszkodzony STX nie robi orzechów wiec padło na Jomo na wypożyczenie Edytowano 12 grudnia 2018 przez spinacz66 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 A na wypożyczenie ?:) Uff to spoko. Sprawdzisz i nie kupisz to ok. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinacz66 Napisano 13 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 (edytowany) A co w tych jamo jest nie tak w parsie i w testach wypadają dobrze w KD. Zobaczę jak u mnie w KD z Yamaha się zgrają na 20m chciałem Klipsa ale salon mi odmówił połaczenie z Yamaha że będzie jazgot nie kino Edytowano 13 grudnia 2018 przez spinacz66 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 W prasie wypadają dobrze bo są opłacone, co ty? Czy ty to ten spinacz którego znalazłem wcześniej? Z amplitunera? No proszę cię. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinacz66 Napisano 13 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 (edytowany) Wygrzeje je i posłucham z Yamacha miedzy STX co miałem w KD wtedy sie wypowiem kupiem nasadki atmosa do nich za rok wymienie amplifa z AS tam sie udzielam to mnie znasz ze jestem ciety jak cos mi nie pasuje to mowie w prost Edytowano 13 grudnia 2018 przez spinacz66 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2018 A no widzisz dobrze kojarzyłem No to czekamy na info. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts