gsl Napisano 13 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 Cześć, Tak jak w tytule. Będzie to grało z: - Denon PMA 350SE - Gale S4 Brak konkretnych preferencji muzycznych (słuchany będzie rap, metal jak i muzyka klasyczna) Zastanawiałem się nad np Onkyo C-7030, bądź droższy PIONEER PD-30AE. Może coś innego godnego uwagi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 To dwa bardzo przyzwoite odtwarzacze. Cenowo lepiej wygląda Onkyo, Pioneer w bezpośredniej konfrontacji może jest minimalnie lepszy, bardziej rozdzielczy, ale to subtelne różnice. Myślę, że do listy warto jeszcze dołożyć Marantz CD5005, może okazać się najlepszą opcją do Twojego systemu. Serdecznie zapraszam na odsłuchy i wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsl Napisano 13 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 Hmm. Marantz wygląda najciekawiej, sam rozważałem droższy model CD6006. Warto dopłacać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2018 Jak samo CD to warto. Bo USB to ma.mega słabe. Ale płytka to warto dopłacać. Zapraszam po ceny Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsl Napisano 17 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 (edytowany) Super, dzięki za podpowiedzi - poczytam jeszcze. A tak poza tematem: Czy kupowanie kolumn podstawkowych i stawianie ich na szafce rtv (brak miejsca) ma jakikolwiek sens? Edytowano 17 grudnia 2018 przez gsl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 Tak. Jeśli to nie są drogie kolumny. Bo po prostu ich nie wykorzystasz. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 17 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2018 Na pewno warto dołożyć do modelu CD6006, to dźwiękowo lepszy model. Jeśli mamy szafkę i nie ma innej możliwości postawienia kolumn, oczywiście można takie kolumny postawić na szafce. Ważne, żeby szafka była stabilna pozostaw także trochę wolnej przestrzeni wokół kolumn. Zapraszam na odsłuchy oraz indywidualne wyceny dla forumowicza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsl Napisano 18 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 grudnia 2018 (edytowany) Po odsłuchy to ja mam kompletnie nie po drodze Wymieniłbym też kolumny na coś lepszego, ale w sumie skoro podstawki na szafce to troszeczkę bez sensu, to chyba lepiej pokombinowac z miejscem najpierw.. Wybrany zostanie chyba Marantz, teraz tylko kwestia zastanowienia się nad dopłatą do CD6006 Edytowano 18 grudnia 2018 przez gsl Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@sZ3k Napisano 18 grudnia 2018 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2018 E no nie bez sensu, spójrz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsl Napisano 18 grudnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 18 grudnia 2018 Z jednej strony niby się da, z drugiej.. Mi się to już średnio podoba. U mnie szafki są 'lekko' (10cm) zawieszone, więc to dodatkowo podwyższa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts