wojekj Napisano 17 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 stycznia 2019 Mam premium w Spotify i w deezer Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiddenHeathen Napisano 17 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2019 1 godzinę temu, Inferno napisał: Ok bo w Chromecast Audio nie pamietam żeby był potrzebny. Na pewno nie jest potrzebny do streamowania ze Spotify, Tidal, itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 17 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2019 11 minut temu, HiddenHeathen napisał: Na pewno nie jest potrzebny do streamowania ze Spotify, Tidal, itp. Do odtwarzania nie, tutaj chodzi czy podczas ustawiania i pierwszej konfiguracji jest potrzebny Bluetooth a tego nie pamietam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 17 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2019 Napewno to Kopernik kopnął w kalendarz ? U mnie nie działa bez bluetooth. Koniec kropka. Chromecast 3. ???? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 17 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2019 Chromecast Audio - Bluetooth do odtwarzania muzyki nie jest potrzebny. 15 minut temu, 1Ender napisał: ? ? ? ? Nie wiem co te ikonki??? Śliska klawiatura? ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 17 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2019 (edytowany) 4 godziny temu, 1Ender napisał: @Tomasz Syta Żadne premium w Spofity nie jest potrzebne, co Ty piszesz ????? Trzeba pobrać aplikacje Google na smartfona. I przeprowadzić konfigurację. Obowiązkowo bluetooth włączony w telefonie. Nie mam Premium Spofity i wszystko gra! ? Jest mnóstwo instrukcji w necie jak przeprowadzić konfigurację. Pozdrawiam Dla urządzeń które miałem ( głośniki multiroom) było wymagane. Na stronie też widzę dalej, że jest https://www.spotify.com/pl/chromecastaudio/ nie wiem za to po co bluetooth 4 godziny temu, 1Ender napisał: @Tomasz Syta Edytowano 17 stycznia 2019 przez Tomasz Syta Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 17 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2019 Ja też nie wiem po co, ale bez nie działa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2019 U mnie też BT nie był potrzebny ale miałem Audio. Nie 3ke. Ale czy to na prawdę powód do kłótni Po Emotkach Endera widzę że dośc tematu Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojekj Napisano 18 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 stycznia 2019 Też myślę że nie ma co wątku rozwijać. Chyba, że będę miał problem z chromecast lub nie spełni moich oczekiwań i będę jednak chciał jakiegoś klocka. W to akurat wątpię bo narazie odtwarzam deezer przez TV i jakość jest ok tylko przy niektórych utworach wyświetla błąd i na webOS nie ma Spitify i Tidal. Póki co Chromecast Audio jest zamówiony ale przetestuję pewno pod koniec przyszłego tygodnia. Jeszcze tylko muszę kabelek mini Toslink - Toslink gdzieś kupić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts