Misiu Napisano 2 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 Witam, jestem w temacie świeży choć mam 37 lat. Postanowiłem nabyć do domu stereo w kwocie 2000 - 2500 zł. Salon ma wymiary 3×5. Sprzęt chce mieć nowy i znalazłem zestaw. Wzmacniacz marantz mcr511 + dwie kolumny canton sp206. Co sądzicie o takim połączeniu do pokoju 15 m2.? Dodam że słucham Dance, Hip-hop, Elektro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 Troszke jasne granie. Malo basowe jak na hiphop. Lepiej będzie z Pioneerem SXN30AE + Magnat 723 czy ELAC B6. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 2 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 Zbyt jasne i suche, techniczne granie. Moim zdaniem w danym budżecie lepszą opcją będzie np. Denon RCDN-10 z kolumnami Indiana Line Nota 260X lub Pioneer XC-HM86D z Magnat Shadow 203, ewentualnie z Pylon Audio Pearl Monitor. Pod względem funkcjonalności masz urządzenia znacznie nowocześniejsze, dźwiękowo także znacznie lepiej zestawione. Serdecznie zapraszam do naszego salonu na odsłuchy oraz indywidualne wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 Ceol nie gra przecież lepiej od mcr Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 2 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 Ceol gra inaczej, moim zdaniem lepiej, ale to kwestia gustu. Przy podanych konfiguracjach większym problemem moim zdaniem są kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 To na pewno. Ceola nie lubię. Ale jak mówisz komuś może się podobać. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiu Napisano 2 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 stycznia 2019 ,Czy jest ktoś na forum kto posiada zestaw mcr511 + canton. Jeden Pan piszę że jest słaby bas w takim połączeniu. Może dołożyć do tego aktywny sub? Czy lepiej nie paprać się w 2.1 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts