Randi Napisano 3 stycznia 2019 Napisano 3 stycznia 2019 Witam planuje zakup sprzetu stereo do 3tys. Dwie kolumny plus jakis wzmacniacz badz amplituner. Wiem ze kwota jest mala ale moze cos sie znajdzie Przed chwilą, Randi napisał: Witam planuje zakup sprzetu stereo do 3tys. Dwie kolumny plus jakis wzmacniacz badz amplituner. Wiem ze kwota jest mala ale moze cos sie znajdzie Mam salon o wymiarach 9mx5.5m sprzet stoi na dluzszej scianie w narozniku Prosze o pomoc tematow pewnie bylo wiele ale i tak nie radze sobiw z wyborem Odpisz, cytując
1Ender Napisano 3 stycznia 2019 Napisano 3 stycznia 2019 Za mało informacji, przeczytaj temat - Jak pisać pierwsze posty na forum. Popraw i uzupełnij 1 post. Pozdrawiam Odpisz, cytując
piotria Napisano 4 stycznia 2019 Napisano 4 stycznia 2019 20 godzin temu, Randi napisał: Witam planuje zakup sprzetu stereo do 3tys. Dwie kolumny plus jakis wzmacniacz badz amplituner. Wiem ze kwota jest mala ale moze cos sie znajdzie Mam salon o wymiarach 9mx5.5m sprzet stoi na dluzszej scianie w narozniku Prosze o pomoc tematow pewnie bylo wiele ale i tak nie radze sobiw z wyborem Masz jakieś źródło dzwięku ? Jeśli nie to dolicz sobie jeszcze jakiś cd, gramofon albo streamer do kolumn i wzmacniacza. Chyba że wybierzesz amplituner sieciowy plus kolumny Odpisz, cytując
Q21 Napisano 4 stycznia 2019 Napisano 4 stycznia 2019 Masz duże pomieszczenie, z zestawów fabrycznie nowych mogę Ci zaproponować dwie konfiguracje, pierwsza to Onkyo TX-8250 z Monitor Audio MR6, druga także Onkyo TX-8250 z kolumnami Heco Aurora 700. Wiem, że obydwa sety przekraczają budżet, ale jeśli zależy Ci na dobrym nagłośnieniu salonu, nie jesteśmy w stanie złożyć dobrego zestawu taniej, chyba że używki. Dodatkowo spójrz, że w zestawie zawarłem nowoczesny amplituner sieciowy, który daje dostęp do pełnej funkcjonalności sieciowej, setek internetowych stacji radiowych, streamingu Spotify. Serdecznie zapraszam na odsłuchy do naszego salonu. Odpisz, cytując
Lukas455 Napisano 4 stycznia 2019 Napisano 4 stycznia 2019 (edytowany) Polecam, kupiłem dla hdmi 8270 nie wiedząc, co to amplituner sieciowy i co się za tym sprzętem kryje. Edytowano 4 stycznia 2019 przez Lukas455 Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 4 stycznia 2019 Napisano 4 stycznia 2019 Jeśli sprzęt stoi na dłuższej ścianie w narożniku, to lepiej dla Ciebie- nie potrzebujesz aż tak dużych kolumn na jakie wskazuje metraż. Jeśli możesz delikatnie nagiąć budźet zwróć uwagę na R-N402D + Indiana line Tesi 561 Odpisz, cytując
Randi Napisano 4 stycznia 2019 Autor Napisano 4 stycznia 2019 Witam. Ten zestaw z kolumnami indiana podoba mi sie ale czy spelni moje oczekiwania? Chcial bym slyszec duza ilosc dzwieku wraz z basem nie znam fachowej terminologii ale zslezy mi na tym zeby bylo slychac i gitare i bebny. Kiedys dawno mialem radmora i tonsile na tamte czasy gralo swietnie. Nie pogardze sorzetem uzywanym Moze sprzet uzywany dalo by sie kupic z jakiejs gornej polki? Odpisz, cytując
Recommended Posts