yetix Napisano 7 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2019 Witam, Na wstępie chciałbym się przywitać jako nowy na forum. Mam takie pytania co do podłączenia Amplitunera Yamaha RX-a550, problemem jest to ze mam spalone wszystkie złącza HDMI w moim telewizorze (burza), inne złącza działają, poniżej przedstawiam schemat jak myślę podłączyć moje sprzęty z amplitunerem, proszę o podpowiedzi czy w ogóle to będzie działało i czy może tak być aby uzyskać poprawny obraz i dźwięk , z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 A płotu ery nie przepuszczają sygnału z HDMI na Chinach. W górę ( te wyższe modele tak) czyli z Chinach na HDMI. Alert AK jak chcesz to nie podłączysz. Sąd tam jest konwerter. Nie widziałem. To tak uda się Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yetix Napisano 8 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 A może po prostu wyrzucić te n konwerter i podłączyć bezpośrednio przez component + optyk ? Konwerter kupiłem na szybko aby w ogóle móc coś oglądać na dekoderze Polsatu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Momo Napisano 8 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 Sam jestem ciekawy czy Yamaha z wejść HDMI obrabia obraz na wyjścia component? Chociaż to mało prawdopodobne jest ;/ Zrobisz test? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 No mówię wam że nie. Z HDMI nie puszcza do componenta. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yetix Napisano 8 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 stycznia 2019 22 minuty temu, S4Home napisał: No mówię wam że nie. Z HDMI nie puszcza do componenta. Piotr Wiec konwenter zostawić i będzie działać ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2019 Czy konwerter będzie działać nie wiem. Nie sprawdzałem nigdy. W założeniu tak. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yetix Napisano 10 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 stycznia 2019 Dziękuje za odpowiedzi, jak podłączę dam znać czy jest ok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts