Mariusz Sanecki Napisano 21 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 maja 2019 Tak ja pisałem o b5/6 2.0 te pierwsze dużo ładniejsze były. Nie mam pojęcia jak grają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 maja 2019 Udostępnij Napisano 21 maja 2019 Co masz na mysli mowiac poprzednie. Debut to nowa seria odkąd Andrew Jones dołączył do elaca. Nie było poprzednich. Seria .2 to nowe wydanie poprawione tych kolumn. B6 w obu wydaniach moim zdaniem grają dobrze. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Sanecki Napisano 21 maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 maja 2019 (edytowany) No te co miały BassReflex z tyłu, a membrany miały zabezpieczone taka druciana siatka z takimi dużymi metalowymi bolcami do zakładania siatki ochronnej na membrany czy to ozdobne było, hmmm. Już ich nie widzę w sprzedaży. One się zwaly Debut B5 czy cus. Te były ladne. A te Elac Debut 2.0 b5/6 to tragedia estetyczna. Edytowano 21 maja 2019 przez Mariusz Sanecki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 21 maja 2019 Udostępnij Napisano 21 maja 2019 Zmienił się design to widać. Ale zmienił się też dźwięk tej drugiej serii. Nie wiem które lepsze, to już mocno indywidualne. Wydaje mi się, że te nowe przypominają bardziej stare Elaci. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 maja 2019 Udostępnij Napisano 22 maja 2019 Tak debut 2.0 przypominają bardziej starsza serie. Odeszli od dźwięku efektownego na melodyjny. Co już seria pierwsza była na tle konkurencji dość melodyjna. Mariusz tak. To mówisz o seri 1. Ale ona nie była żadna kontynuacja wcześniejszych produkcji elaca. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts