Przemek Ost Napisano 11 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 @1Ender kupilem go ale jeszcze nie dostalem bo to grubsze logistyczne zagranie :-D dostane go pewnie ok srody moze czwartku to na pewno opisze wrazenia. Zastanawiam sie czy nie kupic od razu 1 lasera zeby miec w zanadrzu :-) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 11 lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 Póki co bym na nim grał. Te odtwarzacze mają raczej trwałe lasery. Jak by się coś działo to napisz do mnie na priv, podam Ci namiary na serwisanta. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Ost Napisano 11 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 Petarda dzięki, jak przesłucham porządnie CD to napewno się wypowiem w temacie teraz jeszcze rozkminiam akustyke pomieszczenia bo mam problem z niskimi tonami (pusty pokoj), zastanawiam sie nad pułapkami basowymi, ale żona mnie z domu wyrzuci Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 11 lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 Wrzuć zdjęcia pokoju z 4 stron robioną z góry. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 2 godziny temu, 1Ender napisał: Wrzuć zdjęcia pokoju z 4 stron robioną z góry. No to z góry czy 4 stron? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 11 lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 Z góry i z 4 stron. Czego tu nie rozumieć?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 Brakło "i" które jest tu kluczowe. Wcześniej było 4 strony robione z góry a tak się nie da. Ale już ok. Luzik Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Ost Napisano 11 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 Zaloze nowy temat w akustyce,bo tutaj byloby to juz nie na temat... a wtedy licze na wszelka pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Ost Napisano 13 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 (edytowany) Dostalem dzisiaj odtwarzacz Marantz 63 mk2 SE. Stan moim zdaniem fenomenalny jak na tak leciwy sprzęt, lekko przebarwiona szybka, ale 60cm od odtwarzacza już tego nie widać (a swoja droga mozna ja tez wymienic). Szuflada fajnie cichutko pracuje. Dodatkowo poprzedni właściciel zlecił montaż gniazda zasilania na Furutech. Dźwiekowo sprzet swietny jak na moje wymagania, nowy sprzet do 2000 zl nie ma startu (nowszych drozszych nie slyszalem, ciesze sie ze nie kupilem nowki jakiegos NAD C546 albo nowego marantza), swietnie wspolgra z NAD 356 i rca wireworld luna. Duza detalicznosc, fajna scena i dobra kontrola basu. Mam wrazenie ze nie podbija zadnego pasma, a to na tym mi zalezalo. W kpl pilot w stanie jak nowy (chyba nikt nie uzywal). Jezeli tylko bedzie to sprzet niezawodny to pewnie bardzo dlugo nie bede czul potrzeby zmiany tego zrodla. Jeszcze w kwestii wygladu...Zona najpierw zobaczyla pilot to powiedziala co ja kupilem, ale jak odpakowalem reszte to byla zachwycona designem ? bardzo wszystkim dziekuje za polecenie tego porzadnego sprzetu ! Edytowano 13 lutego 2019 przez Przemek Ost Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 13 lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 (edytowany) Cieszę się, że udało Ci się kupić coś fajnego i tanio. Wiedziałem, że Ci się spodoba. ?? A nie czasem 63 Ki?? Życzę dużo przyjemności z delektowania się muzyką. Pozdrawiam PS. Sprawdź czy masz regulację głośności na pilocie. I czy jest funkcja AB. Na A gra jeszcze lepiej. ? Edycja: To ja poproszę zdjęcia. ? Edytowano 14 lutego 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 lutego 2019 Nie ma sprawy. I powodzenia w dziale akustyka! Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts