Krzyś Napisano 15 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2019 Witam serdecznie. Szukamy na prezent wzmacniacza do STX electrino 500. Ma to być prezent . Kolega posiada stx 500( zobaczył je u mnie?) i postanowiliśmy mu kupìć na urodziny resztę(mam nadzieję, że tego nie będzie czytał). U mnie gra Yamaha R-N803, ale nie chcemy dublować, a on lubi "klocki". Tylko pytanie, czy On zauważy różnicę w jakości( nie może mieć "gorzej" niż ja). Padła propozycja ATOLL in80--czy będzie to dobrze grało?? Pozdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 15 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2019 Weź kolegę na odsłuchy, pod pretekstem że chcesz zmienić sprzęt i chciałbyś usłyszeć jego zdanie. To co mu się spodoba kup. Bo takie doradzanie co lepsze nie ma sensu. Dlatego, że każdy ma inny słuch i gust. To co podoba się mnie, nie koniecznie spodoba się Tobie czy koledze. A tak na marginesie fajnie mieć takich kolegów ?? I na koniec jaki budżet, wielkość pokoju kolegi oraz czy dopuszczasz zadbany sprzęt używany?? Zyskałbyś lekko dwie klasy wyżej. ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś Napisano 15 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia 2019 (edytowany) Urodziny "mocno okrągłe", więc zamiast pierdołków lepszy konkret. Używany, ale w super stanie, a budżet załozylismy koło yamahy R-N803. Pokój koło 40-50m2. Pop, rock. Zabierać Go nie możemy, bo ja niedawno kupowałem. Pozdr Edytowano 15 stycznia 2019 przez Krzyś Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 15 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2019 Ależ możecie ? powiedz mu że nie do końca jesteś zadowolony z dźwięku ? i po sprawie. Co będzie źródłem, pliki czy odtwarzacz płyt CD? Czy kolega ma TV? Budżet około 3 500 zł?? Mam już jakiś pomysł. ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 15 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2019 Inicjatywa godna, ale i ryzykowna. Jeżeli nawet coś kupicie to koniecznie z opcją zwrotu. "Pół" forum jest o tym, że przed zakupem KONIECZNIE odsłuch w miejscu docelowym. Może być duże rozczarowanie za niemałe pieniadze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 15 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2019 @slaw0001 dlatego pisałem, że mam wstępnie już jakiś pomysł. Czekamy na odpowiedź autora. ? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś Napisano 15 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia 2019 No jaki pomysł?? No liczymy sie z ryzykiem, ale jak Mu u mnie pasuje , to jakos damy radę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 15 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2019 @KrzyśNie odpowiedziałeś co będzie źródłem?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś Napisano 15 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 15 stycznia 2019 Ma jakiś Cd i musi dokupić coś do neta, chyba że to ogarniemy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 15 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2019 (edytowany) Luxman od kolegi @Pumpurek masz możliwość zwrotu, wymiany, gwarancja, sprzęt sprawdzony. Bardzo dobra opcja na przyszłość jak nie podpasuje dźwiękowo. Chromecast 3 lub ultra + dac nostromo. Pozdrawiam Chromecast załatwi sprawę netu, mam używam bardzo fajne urządzenie. Szczerze polecam. PS. Przed zakupem skontaktuj się z kolegą @Pumpurek by dogadać szczegóły ewentualnej wymiany. W sumie nic nie ryzykujesz. A jak Luxman się nie podoba wypożyczyć coś co Tobie będzie pasowało wyglądem. Bo Luxman swoje lata ma... Edycja: Wystawiony model Luxman Lv-117 ma wbudowany dac. Więc masz kawał porządnego pieca z daciem i świetny dźwięk. Mocy napewno Ci nie zabraknie. Edytowano 15 stycznia 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts