Kuba Kapela Napisano 21 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2019 Cześć jestem nowym użytkownikiem forum szukam słuchawek bezprzewodowych nausznych głównie do słuchania muzyki ze smartfona itp. Budżet jaki planuje przeznaczyć to max 400zl Gatunki jakie slucham to głownie rock, muzyka klasyczna i czasem coś nowszego o szybkim intenstywnym brzmieniu. Co możecie polecić tak w ciemno technicznie, na które modele zwrócić uwagę a na które nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 23 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2019 Witam, Audio Technica ATH AR3BT idealnie wpisują się w Twój opis. Są to słuchawki o energicznym brzmieniu z dobrze kontrolowanym dołem. Alternatywą mogą być Sennheiser HD4.40 bt oferujące brzmienie cieplejsze z dłużej wybrzmiewającym dołem. Mamy w tym przypadku bardziej ocieploną średnicę dzięki czemu wokale brzmią naturalniej. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yattaman Napisano 23 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2019 Też jakiś czas temu stałem przed tym problemem:) Kupiłem Harman-Kardon BT, słuchawki używane, już nieprodukowane. Dałem za nie blisko 400 zł, nowe kosztowały dużo więcej. Są świetne, szczególnie do muzyki, której słuchasz (słuchamy podobnej). Co ważne, są też bardzo wygodne i dobrze wykonane. Moim zdaniem warto ich poszukać. Oooo, są nawet tu za 400 zł: https://allegro.pl/oferta/sluchawki-harman-kardon-bt-czarny-pokrowec-7787241014. W zestawie mają nawet drugi pałąk, ja nie dostałem. Myślę, że warto ponegocjować jeszcze, ale są warte tych pieniędzy. Jeśli wygląd odpowiada i są sprawne, myślę, że się nie zawiedziesz. Tutaj masz ich test: https://audio.com.pl/testy/stereo/sluchawki/1181-harman-kardon-harkar-bt Dobrego wyboru:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Kapela Napisano 25 stycznia 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 stycznia 2019 Dzięki chłopaki Kiedyś myślałem ze super słuchawkami są Beats’y lub JBL’e ale teraz po zagłębieniu się w temacie słuchawek wiem ze to tylko przereklamowane gadżety (przybajmniej w tych przedziałach cenowych) Już wcześniej skłaniałem się do zakupu HD 4.4BT i po przeszukaniu internetów i recenzji itp byłem w sklepie posłuchałem ich i padło na Sennheisery mam nadzieje ze będzie to dobry zakup. choc zastanawiałem się nad modelem HD4.50BTNC ale czy aż tak potrzebna mi redukcja szumów w domu?:) może w przyszłości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 27 stycznia 2019 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2019 Taka redukcja szumów to raczej redukcja brumów, bo działa głównie w zakresie niskich częstotliwości i przydaje się poza domem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts