Miras23 Napisano 13 lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 QX5 to wielkie kolumny, wyglądają nawet na droższe. Czekamy na info zwrotne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 16 lutego 2019 Udostępnij Napisano 16 lutego 2019 (edytowany) Niestety dojechały uszkodzone. W jednej z kolumn nie działał wysokotonowy ? @S4Home @Miras23 więc ciężko mi się z wami podzielić wrażeniami. Może dystrybutor ma jakieś demo, zapytam w poniedziałek. Posluchalem za to QX4 i musze powiedzieć ze ich brzmienie bardzo przypomina QX2 z tym że konstrukcyjnie QX5 to zupełnie inna kolumna, szkoda że się nie udało. Słucham razem z moją kocicą? Edytowano 16 lutego 2019 przez Inferno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 17 lutego 2019 Udostępnij Napisano 17 lutego 2019 ale piękny kot. Z doświadczenia wiem, że te zwierzęta kochają słuchać muzyki Poczekaj, aż przyjadą te QX5. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 17 lutego 2019 Udostępnij Napisano 17 lutego 2019 No ale the R900 robią robotę! A koty mam jeszcze dwa? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 18 lutego 2019 Udostępnij Napisano 18 lutego 2019 No ładnie to wygląda. I szczerze to R900 moim zdaniem u Ciebie zostaną. Patrząc na problemy ze ściągnięciem jednej pary to wiesz. Ale takie rzeczy w transporcie się zdarzają. Może to pierdoła i tylko się odłączył. Ja bym jednak został przy Rkach. Póki masz na nie cenę jaką masz. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts