Michał Banaszkiewicz Napisano 7 lutego 2019 Napisano 7 lutego 2019 Witam. Mam pytanie czy da się podłączyć gramofon pod telewizor. Podłączyłem gramofon pod przedwzmacniacz i za pomocą kabla słuchawkowego audio in podłączyłem go do mini wieży i gra. Ale czy da się podłączyć taki zestaw do TV? Odpisz, cytując
S4Home Napisano 8 lutego 2019 Napisano 8 lutego 2019 ale po co żeby gramofon grał przez TV? Jeśli to się uda to w przyszłym roku powinieneś się wystawiać na audioshow! Piotr Odpisz, cytując
Michał Banaszkiewicz Napisano 8 lutego 2019 Autor Napisano 8 lutego 2019 (edytowany) No tak chciałem wykorzystać głośniki TV. Wydawało mi się że ktoś tu opisywał takie podłączenie. Edytowano 8 lutego 2019 przez Michał Banaszkiewicz Odpisz, cytując
S4Home Napisano 8 lutego 2019 Napisano 8 lutego 2019 Hmmm musiał by być już na audioshow a nie widziałem. Nie, kolego nie rób tego. Masz szczęście że piszesz tutaj na audiostereo wylano by na ciebie tony szlamu. W skrócie tylko powiem istota gramofonu i głośników TV nie idzie w parze. Piotr Odpisz, cytując
Franc Mauerski Napisano 8 lutego 2019 Napisano 8 lutego 2019 12 godzin temu, S4Home napisał: Hmmm musiał by być już na audioshow a nie widziałem. Nie, kolego nie rób tego. Masz szczęście że piszesz tutaj na audiostereo wylano by na ciebie tony szlamu. W skrócie tylko powiem istota gramofonu i głośników TV nie idzie w parze. Piotr Pyta czy można a nie pyta jak to będzie grać jeśli nie można to dlaczego -co można uszkodzić ? lub dlaczego nie będzie grać ? Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano 8 lutego 2019 Napisano 8 lutego 2019 23 godziny temu, Michał Banaszkiewicz napisał: Ale czy da się podłączyć taki zestaw do TV? Ależ oczywiście , pod warunkiem że masz w TV wejście Audio RCA , opisz wrażenia Odpisz, cytując
Recommended Posts