poli73ce Napisano 8 lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 lutego 2019 Witam wszystkich serdecznie . Do powyżej wybranych kolumn wybrałem jednak rx-a1060 . Polecam każdemu naprawdę daje radę. Natomiast zachodzę w głowę jaki dobrać subwoofer do tych potężne już grających bass-em "głośniczków". Myślałem o sub 1000 f focala . Poproszę o Wasze typy. Pozdrawiam serdecznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 8 lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 lutego 2019 SVS PB-16 Ultra , widziałem w technikarium na jutubie , kawał dobrego sub-a , nic tylko brać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 8 lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 lutego 2019 To zależy jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe, jakie wykorzystanie (czy tylko filmy, czy także muzyka). ALe do Aria 948 musimy dobrać coś potężnego. Na pewno zwróciłbym Twoją uwagę na suby SVS. Jeśli pomieszczenie jest potężne i budżet pozwoli, seria 4000 będzie idealna. Zapraszam na odsłuchy i wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 lutego 2019 Udostępnij Napisano 8 lutego 2019 Ile masz kasy? Focal robi przeciętne suby tu uważaj. Svs zgoda, dalej paradigm, magnat thx Ile masz kasy na to? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts