xander Napisano 10 lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 lutego 2019 witam szanowne grono Mam prośbę do fachowców o dobór subwoofera mam zestaw stereo Tannoy Revolution XT 6F , Onkyo A-9050 , Onkyo NS-6170 salon 30m2 salon w kwadracie i mocno myślę o Tannoy TS 2.10 czy to będzie dobry wybór ? pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 10 lutego 2019 Udostępnij Napisano 10 lutego 2019 Witaj, niewiele droższy, a znacznie lepszy będzie SVS SB-1000. To konstrukcja zamknięta, gwarantująca bardzo dobrą kontrolę, szybkość, dokładność, idealny subwoofer do muzyki. Zapraszam serdecznie do naszego salon na odsłuchy, porownania oraz indywidualne wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 Tannoy robi znacznie lepsze subwoofery do stereo niż SVS. Tu model TS2.10 jest jak najbardziej odpowiedni. Możesz też połasić się o model 12 Albo typowego pod stereo RELa T5i. Zapraszam na odsłuch. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 11 lutego 2019 Udostępnij Napisano 11 lutego 2019 Dwie sprzeczne opinie.... Zapraszam do nas, my mamy w naszej ofercie obydwie marki, możesz porównać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts