Adam Grala Napisano 12 lutego 2019 Udostępnij Napisano 12 lutego 2019 Witam, W temacie daców jestem laikiem, tak więc chciałbym od czegoś zacząć. Ma ktoś doświadczenie z dacami z aliexpress i mógłby coś polecić w cenie do 150zl?. Muzyki słucham z dość wydajnego laptopa podłączonego do yamaha v500d z głośnikami pylon Pearl 20. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 To chyba średnio. Szukaj czegoś używanego na all i OLX. Potrzebujesz asynchronicznego wejscia USB. W tej cenie brak wyboru. z Allieexpress ściąga sie raczej lepsze DACI. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kukocz Napisano 13 lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 Minimum coś sensownego to Topping D10, ale to wydatek ok 90$ lub polowac na Massdrop'ie za ok 75$. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Grala Napisano 13 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 Trochę drożej jak zakładałem, ale chyba się skuszę ? Myślę że różnica w jakości będzie spora ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 13 lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 Ja też się podlaczam do tematu, mam 128zł bo 2 złote teraz wydałem piwo, też szukam daca właśnie, tylko że do tej kwoty, najchętniej to bym wydał 50zł, znajdę coś sensownego używanego analitycznym dźwiękiem? ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 13 lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 Toż to jawna prowokacja!! Bądźmy poważni. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 13 lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 Oczywiście że prowokacja, też o tym samym pomyślałem, takie tematy i jemu podobne np z zakupem dobrego wzmacniacza do 300zł, powinny być od razu kasowane Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 13 lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 (edytowany) Za 300-400 zł można kupić całkiem fajny wzmacniacz i do tego dobrze grający. Przesadzasz. Edytowano 13 lutego 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 13 lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 To sobie kup taki u Pumpurka i pochwal się nam potem ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 13 lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 Uwierz mi można ? Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 13 lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 Daj spokój Ender, lubię Cię, jesteś w porządku chłopak, ale sam widzisz że ten temat to prowokacja, tu nie trzeba znawcy, wystarczy wpisać w Google i poczytać 10 minut, żeby wiedzieć ile trzeba dać minimum za daca żeby ładnie w miarę zagrał, potem takie tematy zajmują tylko serwer i nic nie wnoszą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 13 lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 (edytowany) Weź np. Stare serie Luxmana L210, LV-102, które kupisz w tym budżecie. Uważasz, że to G? Nic nie warte śmieci? Odniosłem się do wzmacniaczy. I do kasowania tematów. A np. Cambridge Audio A1 dostępny już od około 250 zł też zły? Zastanów się, zanim wydasz taki osąd. Pozdrawiam Edytowano 13 lutego 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 13 lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 Dobra nie ma o czym gadać, Ty piszesz 250,a chłopak chce za 150, znajdź mi za 50zł to sobie kupię, tylkoma być analityczny dźwięk, taki czysciutki, a za te 100zł co zostanie,to Ci Ukrainie na godzinę zafunduje,to się chłopie zrelaksujesz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 13 lutego 2019 Udostępnij Napisano 13 lutego 2019 Każdy ma prawo do własnego wyboru. Jeżeli ktoś chce audio w jakiejś absurdalnie niskiej cenie, to należy mu przedstawić argumenty i wytłumaczyć. Potępianie i wyśmiewanie nie jest ani w dobrym tonie, ani zgodne z regulaminem forum. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 lutego 2019 Arturas lepiej się pospiesz, po weekendzie zostanie Ci już tylko stówka Akurat tutaj myślę że kolega pytał poważnie. Cześć osób na prawdę nie wie ile "kosztuje" audio. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Koval Napisano 14 lutego 2019 Udostępnij Napisano 14 lutego 2019 Fio d3 i na pianę zostanie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 15 lutego 2019 Udostępnij Napisano 15 lutego 2019 20 godzin temu, Jan Koval napisał: Fio d3 Pod warunkiem, że lapek ma optyka. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts