Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam, 

W temacie daców jestem laikiem, tak więc chciałbym od czegoś zacząć. Ma ktoś doświadczenie z dacami z aliexpress i mógłby coś polecić w cenie do 150zl?. Muzyki słucham z dość wydajnego laptopa podłączonego do yamaha v500d z głośnikami pylon Pearl 20. 

Napisano

Ja też  się  podlaczam do tematu, mam 128zł  bo 2 złote teraz  wydałem piwo,  też szukam daca właśnie, tylko że do tej kwoty, najchętniej  to bym wydał  50zł, znajdę coś sensownego używanego  analitycznym dźwiękiem? ?

Napisano

Daj spokój  Ender, lubię  Cię,  jesteś  w porządku  chłopak, ale sam widzisz że  ten temat to prowokacja, tu nie trzeba znawcy, wystarczy wpisać w Google  i poczytać 10 minut, żeby wiedzieć ile trzeba dać minimum za daca  żeby ładnie w miarę zagrał,  potem takie tematy zajmują  tylko serwer i nic nie wnoszą 

Napisano (edytowany)

Weź np. Stare serie Luxmana L210, LV-102, które kupisz w tym budżecie. Uważasz, że to G? Nic nie warte śmieci? 

Odniosłem się do wzmacniaczy. I do kasowania tematów. 

A np. Cambridge Audio A1 dostępny już od około 250 zł też zły?  Zastanów się, zanim wydasz taki osąd. 

Pozdrawiam 

Edytowano przez 1Ender
Napisano

Dobra nie ma o czym gadać,  Ty piszesz 250,a chłopak chce za 150, znajdź  mi za 50zł to sobie kupię, tylkoma być  analityczny dźwięk, taki czysciutki, a za te 100zł co zostanie,to Ci Ukrainie  na godzinę zafunduje,to się chłopie  zrelaksujesz 

Napisano

Każdy ma prawo do własnego wyboru. Jeżeli ktoś chce audio w jakiejś absurdalnie niskiej cenie, to należy mu przedstawić argumenty i wytłumaczyć. Potępianie i wyśmiewanie nie jest ani w dobrym tonie, ani zgodne z regulaminem forum. 

Pozdrawiam