Canarino Napisano 20 lutego 2019 Udostępnij Napisano 20 lutego 2019 Jakie kable głośnikowe do 50 zł za sztukę powinienem kupić do zestawu Onkyo Tx-8250 + Heco Aurora 300 ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 20 lutego 2019 Udostępnij Napisano 20 lutego 2019 Toż to jawna prowokacja, albo skrajna. ....... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 20 lutego 2019 Udostępnij Napisano 20 lutego 2019 (edytowany) Co znaczy za sztukę? Ile chcesz przeznaczyć za 1 metr bieżący?? Jakie są obecnie? Co chcesz poprawić zmienić w dźwięku? Edytowano 20 lutego 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Canarino Napisano 20 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 lutego 2019 (edytowany) 10 minut temu, 1Ender napisał: Co znaczy za sztukę? Ile chcesz przeznaczyć za 1 metr bieżący?? Jakie są obecnie? Co chcesz poprawić zmienić w dźwięku? Będę dopiero kupował Onkyo Tx 8250 z Heco Aurora 300 . Słyszałem ze jak sie kupuje z salonu to trzeba dokupić okablowanie i dlatego pytam. Pierwszy raz kupuje wieze Edytowano 20 lutego 2019 przez Canarino Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 20 lutego 2019 Udostępnij Napisano 20 lutego 2019 Czasem jak kupisz u jednego sprzedawcy to kable są w cenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 20 lutego 2019 Udostępnij Napisano 20 lutego 2019 Ale Panowie zauważcie, to historyczny punkt zwrotny naszego forum, nikt by nie wpadł na pomysł, że takie pytanie padnie ? no nie ma kabli glosnikowych w pudełku w onkyo i heco, to prawda jest ? musimy się wszyscy teraz cofnąć do początków naszego audio, coś niesamowitego ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 20 lutego 2019 Udostępnij Napisano 20 lutego 2019 (edytowany) Jak będziesz chciał dobre przewody glosnikowe to napisz do mnie priv. Mam nadwyżkę, nowe, grube porządne z miedzi OFC. Zrobię Ci duży upust od ceny sklepowej. Ale musisisz się spieszyć, bo w niedzielę wyjeżdżam. Oczywiście nie musisz kupować. Wracam za 2 miesiące. @Arturas przestań kpić. Każdy ma prawo zapytać. Nikt nie wie wszystkiego. Zwłaszcza na początku przygody audio. Starajmy się być bardziej wyrozumiali i mili dla siebie. Pozdrawiam Edytowano 20 lutego 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T Z6 Napisano 20 lutego 2019 Udostępnij Napisano 20 lutego 2019 (edytowany) ?Masakra sie robi tutaj....Poczatkujacy powinni to miejsce omijac szerokim łukiem.To miejsce tylko dla mega fachowcow.....? Edytowano 20 lutego 2019 przez T Z6 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 20 lutego 2019 Udostępnij Napisano 20 lutego 2019 Ender przecież jestem miły, co żeś się do mnie znowu przywalił? Ender pójdę na Ciebie na skargę do Pumpurka i Cię za ucho wytarga Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 20 lutego 2019 Udostępnij Napisano 20 lutego 2019 Arturas sobie grabi , stał się już wrogiem wpszoniaka , teraz zaczepia Endera , fiu fiu - pakty o nie agresji nie pomogą jak wszyscy wyślemy "zgłoś posta" Do autora wątku , kup zwykłe kable głośnikowe 100% miedź i będzie dobrze , nie daj się wycyckać u sprzedającego na jakieś drogie bo sprzęt masz raczej budżetowy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturas Napisano 20 lutego 2019 Udostępnij Napisano 20 lutego 2019 WPszoniak to sie mnie czepnął, tak dla ścisłości, bo ja do niego nic nie pisałem i nie wiem do tej pory o co mu chodziło, miał mnie chyba za kolegę Fafniaka i Krafta, wstawiłem zdjęcie Panu Pszoniakowi - miłość Ci wszystko wybaczy,ale już nic nie odpisał - dokładnie kolego idź do sklepu, powiedz Panu że chcesz kabel z miedzi beztlenowej ofc najtańszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 21 lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 lutego 2019 @Canarino napisz do nas o cenę tego zestawu i wrzucę Ci gratis okablowanie Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts