Skocz do zawartości

Jakie kable głośnikowe do zestawu Onkyo Tx-8250 + Heco Aurora 300 ?

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

10 minut temu, 1Ender napisał:

Co znaczy za sztukę? Ile chcesz przeznaczyć za 1 metr bieżący?? 

Jakie są obecnie? Co chcesz poprawić zmienić w dźwięku? 

Będę dopiero kupował Onkyo Tx 8250 z Heco Aurora 300 . Słyszałem ze jak sie kupuje z salonu to trzeba dokupić okablowanie i dlatego pytam. Pierwszy raz kupuje wieze 

Edytowano przez Canarino
Napisano

Ale Panowie zauważcie, to historyczny punkt zwrotny naszego forum, nikt by nie wpadł na pomysł, że  takie pytanie padnie ? no nie ma kabli glosnikowych w pudełku  w onkyo i heco, to prawda jest ? musimy się wszyscy teraz cofnąć  do początków  naszego audio,  coś niesamowitego ?

Napisano (edytowany)

Jak będziesz chciał dobre przewody glosnikowe to napisz do mnie priv. Mam nadwyżkę, nowe, grube porządne z miedzi OFC. Zrobię Ci duży upust od ceny sklepowej. Ale musisisz się spieszyć, bo w niedzielę wyjeżdżam.

Oczywiście nie musisz kupować. Wracam za 2 miesiące. 

@Arturas przestań kpić. Każdy ma prawo zapytać. Nikt nie wie wszystkiego. Zwłaszcza na początku przygody audio. Starajmy się być bardziej wyrozumiali i mili dla siebie. 

Pozdrawiam 

Edytowano przez 1Ender
Napisano

Arturas sobie grabi , stał się już wrogiem wpszoniaka , teraz zaczepia Endera , fiu fiu - pakty o nie agresji nie pomogą jak wszyscy wyślemy "zgłoś posta" :D 

Do autora wątku , kup zwykłe kable głośnikowe 100% miedź i będzie dobrze , nie daj się wycyckać u sprzedającego na jakieś drogie bo sprzęt masz raczej budżetowy

Napisano

WPszoniak to sie mnie czepnął, tak dla ścisłości, bo ja do niego nic nie pisałem i nie wiem do tej pory o co mu chodziło,  miał mnie chyba za kolegę Fafniaka i Krafta, wstawiłem  zdjęcie Panu Pszoniakowi - miłość Ci wszystko wybaczy,ale już nic nie odpisał - dokładnie  kolego idź do sklepu, powiedz Panu że  chcesz kabel z miedzi beztlenowej ofc  najtańszy