ziomek 345 Napisano 21 lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 lutego 2019 (edytowany) Witam.Tak jak w temacie czy bylaby taka mozliwosc podlaczenia monitora i pc do jednych glosnikow? (nie wiedzialem do jakiego dzialu dac wiec dalem tu) Monitor:https://www.mediaexpert.pl/monitory-led/monitor-samsung-curved-qled-lc24fg73fquxen,id-991664 Glosniki:https://www.mediaexpert.pl/glosniki-komputerowe/glosniki-creative-a120-2-1,id-2817 Edytowano 21 lutego 2019 przez ziomek 345 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 22 lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 lutego 2019 Głośniki podłączasz do wyjścia z karty dźwiękowej w komputerze PC, a monitor też do PC. Co chcesz jeszcze ze sobą połączyć? PS ładny pyszczek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek 345 Napisano 22 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 lutego 2019 (edytowany) Karty dźwiękowej nie mam a mam 2 w komputerze 2 wejścia jedno zielone drugie czerwone i zielone mam zajęte przez głośniki Ps:Dzięki PS2:Monitor też chce do głośników bo nie ma wbudowanych Edytowano 22 lutego 2019 przez ziomek 345 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 26 lutego 2019 Udostępnij Napisano 26 lutego 2019 Ale źeś tu zrobił kołowrotek, aż mi sie zamieszalo w głowie. Skoro zielone wyjście już masz zajęte innymi głośnikami to nie ma możliwości podłączenia kolejnych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 19 marca 2019 Udostępnij Napisano 19 marca 2019 Dnia 22.02.2019 o 12:07, ziomek 345 napisał: Karty dźwiękowej nie mam a mam 2 w komputerze 2 wejścia jedno zielone drugie czerwone i zielone mam zajęte przez głośniki Ps:Dzięki PS2:Monitor też chce do głośników bo nie ma wbudowanych Skoro masz wyjścia audio z komputera, to masz kartę dźwiękową zintegrowaną z płyta główną. Najłatwiej by było gdybyś miał drugie wyjście dźwięku na panelu przednim komputera. Jeśli go jednak nie masz, wystarczy rozgałęzić sygnał z zielonego gniazda wyjściowego dźwięku. Teraz pozostaje podłączać ręcznie kabelek głośników raz do wyjścia z monitora a innym razem do rozgałęźnika jack. Zamiast ręcznego przełączania raz do jednego gniazda a innym razem do drugiego potrzebny były przełącznik. Z tym będzie trochę trudniej . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts