Koxim Napisano 22 lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 lutego 2019 Witam Przymierzam się do wymiany kolumn aktualnie posiadam New Mildtony 150 grające z Denonem PMA860. Pomieszczenie ok 25mm2, BF najlepiej jakby był z przodu. Muzyki słucham różnej, ogólnie chciałem wymienić na New Mildton 200, trochę tematów już przeczytałem i ogólnie nie wiem co wybrać. Chciałbym aby bas był miękki i mocny gdyż czasem lubię coś mocniejszego posłuchać aczkolwiek rozumiem iż budżet jest niski i nie mam co oczekiwać cudów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 lutego 2019 Mission m34i albo klipsch F2 Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koxim Napisano 22 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 lutego 2019 Myślałem nad nimi ale patrząc na wielkość tych głośników obawiam się iż nie wydadzą z siebie sensownego basu choć mogę się mylić, nie chciałbym aby grały gorzej od moich aktualnych Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 22 lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 lutego 2019 Patrzeniem nie sprawdzisz Skontaktuj się z @Pumpurek i weź interesujące cię kolumny do domu. Po wplaceniu kaucji dostaniesz kurierem. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koxim Napisano 23 lutego 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 lutego 2019 Panowie powiedzcie mi ile w tej chwili trzeba dać za Klipsch F3 w bardzo dobrym stanie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts