Piotrek152 Napisano 29 września 2008 Udostępnij Napisano 29 września 2008 Witam!Mozna powiedziec ze sie zdecydowalem na ta yamahe ale... glosniki to beda JBL ES100 + E20/E30 x2 + E25/35 + ES150p i z tego co wyczytalem to H/K jest stworzony do tych glosnikow tylko teraz mam dylemat jaki model bylby do tego odpowiedni w cenie 2k, przygladalem sie temu Harman Kardon AVR-347 mozna go dostac za jakies 2,6tys ale czy on bedzie do tego pasowal? i jest najlepszym wyborem w tej cenie? Do tego zestawu bede mial wszystko podlaczone po kabelkach hdmi (pc, ps3 i tv n) wiec zalezy mi na tym zeby mial ze 3 wejscia a w przyszlosci bede chcial ten zestaw rozbudowac do 7.1Z gory dzieki za odp Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeremi Napisano 29 września 2008 Udostępnij Napisano 29 września 2008 Harman/Kardon AVR 247.Nic innego. JBL zagra naprawde godnie z tym Harmanem. Osobiście mam 247 i jestem MEGA zadowolony I odpuść sobie raczej 347. Dopłacasz dużo więcej, a niewiele różni sie od 247. Uwierz, testowałem i miałem podobny dylemat jakieś pół roku temu.Zapytasz z czym gra mój Harman. Odpowiadam;Paczki produkcji własnej.Przetworniki jakie zastosowałem; bas - Alphard G seriesmid - Tonsil GDM 16/150 Hi-Linehi - TVM Acoustic (Tesla) ARC-044-20/8Jak grają każdy zapyta... Cóż, trzeba by posłuchać i odnieść to do osobistej opini/wrażenia. Jak odsłuchiwałem w Koris'ie w Pozn. to pracownicy jednogłośnie stwierdzili "bardzo udana konstrukcja" ( a budżet to tylko 2500zł ) Dzióbki im poopadały Ja lubie mocny, brzmiący, niiski bas i detaliczną góre i dla siebie nic lepszego jak narazie nie znalazłem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek152 Napisano 29 września 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 września 2008 Hehe tez mam podobne wlasnej roboty no ale czas na zmiany bo stereo do ogladania filmow i ps3 to nie to... wczesniej mialem podlaczone creative gigaworks s750 no ale na nowej chacie zostawilem je ustawione dookola kompa wiec trzeba w jakies k/d do tv zainwestowac. A co powiesz o 445? W cenie nie ma az takiej duzej roznocy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeremi Napisano 29 września 2008 Udostępnij Napisano 29 września 2008 445 to troszkę starszy model, wizualnie zbudowany jak cała wyższa od niego seria 6 i 7.Jedno jest pewne - jaki kolwiek model tej firmy wybierzesz będziesz zadowolony Ale 445 poniżej 3 tyś jest ciekawą propozycją Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 3 października 2008 Udostępnij Napisano 3 października 2008 Do ES100 potrzebujesz amplitunera serii 4xx lub wyższej. Poszukaj na forum, było kilka tematów poświęconych temu zagadnieniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 3 października 2008 Udostępnij Napisano 3 października 2008 Piotrek152O ile pamięć mnie nie zawodzi, to HK 445 nie ma wejść HDMI, a Ty napisałeś w pierwszym poście, że potrzebujesz 3 takie wejścia...Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts