Bubus Napisano 28 lutego 2019 Udostępnij Napisano 28 lutego 2019 Witam serdecznie. Subwoofer ktory zakupiłem okazał się nie sprawny wiec go oddaje. Budzet jakim dysponuje na subwoofer to 1600zł. Co można polecić w tej kwocie? Chodzi mi o jednostke aktywną. Jesli chodzi o pomieszczenie to około 26-27m2. Jeśli ampli ma znaczenie to onkyo 686 a zestaw to 5.0 path km0535. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 marca 2019 Udostępnij Napisano 1 marca 2019 Ten sub będzie ponad twoje kolumny. Ale że to jedno z najważniejszych urządzeń e kinie to warto. Klipsch 110. Tannoy ts2.10 Heco aurora 30a Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 1 marca 2019 Udostępnij Napisano 1 marca 2019 Witaj, proponuję Klipsch R-120SW. To mocny subwoofer, oferujący energiczne, szybkie, dobrze kontrolowane brzmienie. Zapraszam serdecznie na odsłuchy i indywidualne wyceny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubus Napisano 2 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 marca 2019 (edytowany) Dziękuje Wam za propozycje. Moją uwagę zwrócił jeszcze model Yamaha NS-SW300, jest to sub godny uwagi? Edytowano 2 marca 2019 przez Bubus Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 marca 2019 Udostępnij Napisano 4 marca 2019 Yamaha dawniej robiła dobre suby. Raczej skup się na modelach które proponowaliśmy. No chyba że masz możliwość testów to nie widzę problemu żebyś go sprawdził. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts