Porthos Napisano 23 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 marca 2019 napęd to właśnie demon 1400, a kolumny to taga 606 v3 5.0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 23 marca 2019 Udostępnij Napisano 23 marca 2019 I udało się rozmieścić kolumny bez przemeblowania pokoju ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 23 marca 2019 Udostępnij Napisano 23 marca 2019 właśnie miałem zapytać... robiłeś jakies przemeblowanie, czy ustawiłeś na razie kolumny w aktualnym rozkładzie? Jeżeli chodzi o sub, to w jakim budżecie chcesz się poruszać? aczkolwiek do tego poziomu sprzętu, wydaje mi się, że w zupełności wystarczy mocno polecany w swojej klasie cenowej Magnat 302 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porthos Napisano 23 marca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 marca 2019 Udało się , ale przemeblowanie planuję przy najbliższym remoncie Przed chwilą, Markcox napisał: właśnie miałem zapytać... robiłeś jakies przemeblowanie, czy ustawiłeś na razie kolumny w aktualnym rozkładzie? Jeżeli chodzi o sub, to w jakim budżecie chcesz się poruszać? aczkolwiek do tego poziomu sprzętu, wydaje mi się, że w zupełności wystarczy mocno polecany w swojej klasie cenowej Magnat 302 Też myślałem o magnacie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 23 marca 2019 Udostępnij Napisano 23 marca 2019 więc jeżeli mieścił się w zakładanym przez Ciebie budżecie, to bierz i ciesz uszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 25 marca 2019 Udostępnij Napisano 25 marca 2019 Super sub za grosze. Chcesz coś lepszego szykuj 1500 zł. Czyli dwa razy więcej. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts