Fonn Napisano 28 marca 2019 Udostępnij Napisano 28 marca 2019 Szukam kabla sieciowego o podobnym balansie tonalnym jak kabel komputerowy, bo ten balans jest optymalny dla mnie i mojego sprzętu,kabel w cenie do 2kzł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 marca 2019 Udostępnij Napisano 29 marca 2019 To weź komputerowy. Kosztuje 15 zł a nie 2k Chcesz dobry kabel to tu szedł bym w płaskie wireworld. Dobre kabelki zasilające fajnie wycenione. W dziale audiofile dyskutują masz więcej propozycji. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 29 marca 2019 Udostępnij Napisano 29 marca 2019 11 godzin temu, Fonn napisał: Szukam kabla sieciowego o podobnym balansie tonalnym jak kabel komputerowy, bo ten balans jest optymalny dla mnie i mojego sprzętu,kabel w cenie do 2kzł Podaj proszę pełna konfiguracje Twojego systemu. U nas masz ogromny wybór kabli zasilających, nie ma problemu żeby wypożyczyć i sprawdzić w Twoim systemie. Zapraszam serdecznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 marca 2019 Udostępnij Napisano 29 marca 2019 Przecież to podpucha temat 😛 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 29 marca 2019 Udostępnij Napisano 29 marca 2019 Ten z linku osiąga świetny balans tonalny na moich serwerach wiec może w Twoim systemie zagra podobnie 🤣 https://allegro.pl/oferta/komputerowy-kabel-przewod-zasilajacy-1-8-schuko-7411588352 jeżeli chcesz mogę wystawić za 2 KPLN ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 29 marca 2019 Udostępnij Napisano 29 marca 2019 Albo te od żelazka. Wibitne ekranowanie i elastyczność. Swoboda grzania, lekkość i zdecydowanie ciepły dźwięk. Tylko obcinając trzeba zarobić nowe wtyczki. Konfekcja 1000 zł na wtykach WBT a co! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts