Fonn Napisano 28 marca 2019 Napisano 28 marca 2019 Szukam kabla sieciowego o podobnym balansie tonalnym jak kabel komputerowy, bo ten balans jest optymalny dla mnie i mojego sprzętu,kabel w cenie do 2kzł Odpisz, cytując
S4Home Napisano 29 marca 2019 Napisano 29 marca 2019 To weź komputerowy. Kosztuje 15 zł a nie 2k Chcesz dobry kabel to tu szedł bym w płaskie wireworld. Dobre kabelki zasilające fajnie wycenione. W dziale audiofile dyskutują masz więcej propozycji. Piotr Odpisz, cytując
Q21 Napisano 29 marca 2019 Napisano 29 marca 2019 11 godzin temu, Fonn napisał: Szukam kabla sieciowego o podobnym balansie tonalnym jak kabel komputerowy, bo ten balans jest optymalny dla mnie i mojego sprzętu,kabel w cenie do 2kzł Podaj proszę pełna konfiguracje Twojego systemu. U nas masz ogromny wybór kabli zasilających, nie ma problemu żeby wypożyczyć i sprawdzić w Twoim systemie. Zapraszam serdecznie. Odpisz, cytując
Inferno Napisano 29 marca 2019 Napisano 29 marca 2019 Ten z linku osiąga świetny balans tonalny na moich serwerach wiec może w Twoim systemie zagra podobnie 🤣 https://allegro.pl/oferta/komputerowy-kabel-przewod-zasilajacy-1-8-schuko-7411588352 jeżeli chcesz mogę wystawić za 2 KPLN ?? Odpisz, cytując
S4Home Napisano 29 marca 2019 Napisano 29 marca 2019 Albo te od żelazka. Wibitne ekranowanie i elastyczność. Swoboda grzania, lekkość i zdecydowanie ciepły dźwięk. Tylko obcinając trzeba zarobić nowe wtyczki. Konfekcja 1000 zł na wtykach WBT a co! Odpisz, cytując
Recommended Posts