tomek4446 Napisano 17 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2019 11 minut temu, spinacz66 napisał: Masz tylko w centralu ja używam we wszystkich? Mam we wszystkich , moje fronty przyjmują tylko banany / wtyki : Advance Acoustic , Dali/, na tyłach wtyki Wireworld , osobiście nie słyszę absolutnie żadnej różnicy zmian dźwięku między wtykami 18 minut temu, spinacz66 napisał: U mnie same się nie odkręcają amma 10 sztuk już 5 lat ogólnie Może trafiłem na jakąś specjalną limitowaną serię Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spinacz66 Napisano 18 kwietnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2019 Nie wiem czy jest też różnica w dżwięku między mosiężnym pozłacanym wtykiem a miedźi berrylium bo te prolinka to chyba mosiądz pozłacany Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 23 kwietnia 2019 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2019 Jako basowo to trza bylo Melodikę. Dobrze się zarabia dowolnymi wtykami https://sklep.rms.pl/melodika-mdc2250-purple-rain-przewod-glosnikowy-ofc-klasy-4n-2x2-5mm2-z-zyla-basscore Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts