Krzysztof77 #1 Napisano 25 kwietnia 2019 Witam, posiadam ten wzmacniacz razem z dedykowanym CD. Chciałem zapytać jakie kolumny głośnikowe polecacie Państwo do tego sprzętu. Pomieszczenie ok 30 m2. Obecnie mam głośniki Yamaha seria 777, lecz nie jestem w pełni zadowolony. Dziękuję i pozdrawiam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 26 kwietnia 2019 Witaj, Prawdę mówiąc to nie wiesz nawet jak gra ten wzmacniacz. NS 777 to bardzo słabe kolumny i nie wykorzystują potencjału wzmacniacza nawet w połowie. Jaki budżet? Jaki repertuar? Nie pytam co Ci się nie podobało w NS 777 bo to raczej oczywiste Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof77 #3 Napisano 26 kwietnia 2019 budżet do 15 000 max, słucham italo disco , polska muzyka rock, muzyka dyskotekowa. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1Ender #4 Napisano 26 kwietnia 2019 (edytowany) 15 000 czy 1500? Bo to spora różnica. Pytam bo do 15 k jesteś w stanie złożyć bardzo dobry kompletny zestaw. Pozdrawiam Edytowano 26 kwietnia 2019 przez 1Ender Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof77 #5 Napisano 26 kwietnia 2019 15 tyś oczywiście. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubakk #6 Napisano 26 kwietnia 2019 Włączasz stronkę q21, s4home , top hifi itp. sortujesz kolumny w podanym zakresie +/- 2tyś i masz do wyboru do koloru , te które wizualnie pasują 3 pary zamawiasz na odsłuch i wybierasz proste Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach